Serdar Ortaç’ın eşi kaza geçirdi

Serdar Ortaç bağlandığı bir televizyon programında eşinin ABD’de kaz geçirdiğini ve vücudunda kırıklar olduğunu söyledi.

Serdar Ortaç’ın eşi kaza geçirdi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
16 Ekim 2018 Salı 12:36

Sanatçı Serdar Ortaç bir televizyon programına telefonla bağlandı.

Ortaç, bir arkadaşıyla birlikte Miami'de kiraladığı bisikletle kaza yapan eşi Chloe Loughnan’ın yaşadığı bu trajik kaza sonrasında; sol kolunun, kalça kemiğinin kırıldığını ve diz kapağında da kırıklar olduğunu söyledi.

Serdar Ortaç bir takım çekimler için Miami’de bulunan eşinin bisikletle dolaşmaya çıktığı sırada düştüğünü ve apar topar hastaneye kaldırıldığını söyledi. Saat farkı dolayısıyla gecenin onunda kazadan haberdar olduğunu söyleyen Ortaç, eşinin kaza olur olmaz kendisini aradığını sonrasında ise hastaneye kaldırıldığını söyledi.

Yanında Chloe’nin annesinin ve Süreyya Yalçın’la birlikte eşinin olduğunu söyleyen Ortaç “sabaha kadar yanında kalmışlar” şeklinde konuştu. Kaza sonrası hemen menajerini ve asistanını Amerika’ya gönderdiğini söyleyen Ortaç, kendisinin ise bazı verilmiş sözleri ve çekmesi gereken bir klibi olduğunu söyleyerek ancak birkaç gün sonra eşinin yanına gidebileceğini söyledi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar