Savaşçı 28. bölüm fragmanı yayımlandı: Çiğdem Teğmen kurtarılacak mı?

Savaşçı 28. bölüm fragmanı, son bölümün yayımlanmasının hemen ardından seyirciyle buluştu. İşte 22 Ocak'ta yayınlanacak Savaşçı 28. bölüm fragmanı!

Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:47
15 Ocak 2018 Pazartesi 15:00

Savaşçı 28 bölüm, son bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Pazar akşamlarının reyting rekortmeni terörle mücadele dizisi Savaşçı heyecan dolu 28. bölümüyle 22 Ocak akşamı da rekor kırmaya hazırlanıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla her pazar akşamı Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçen Savaşçı dizisinin 14 Ocak Pazar akşamı ekranlara taşınan son bölümünde; Çiğdem Teğmen, Kılıç Timi'yle birlikte çıktığı sınır ötesi operasyonda vurularak ağır yaralanması damgasını vurdu. Peki Savaşçı 28 bölüm fragmanında neler oluyor?

Savaşçı dizisinin ekranlara gelen 27. bölüm sonrasında 28. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş içerisinde olan izleyiciler, ''Savaşçı 28. bölüm fragmanı, Savaşçı 28. bölüm fragmanı izle gibi aramalar yaparak heyecanını belli etti. Seyircisini üzmeyen dizi yapım ekibi 27. bölümün hemen ardından 21 Ocak fragmanını yayımladı.

Savaşçı dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Albay Kopuz'un, ''Kılıç Timi bir silahtır, ve komutanı tetiği çekmeden o silah ateş etmez'' şeklinde vurucu sözlere yer verdiği görülüyor. Peki, Savaşçı 28. yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte, Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı ile ilgili en yeni gelişmeler...

Savaşçı 28. yeni bölümüyle 21 Ocak Pazar günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? Çiğdem Teğmen, Kılıç Timi’yle birlikte çıktığı sınır ötesi operasyonda vurulmuş ve ağır yaralıdır. Haberi alan Albay Kopuz ve General Kutalmış karargahın bütün olanaklarını seferber ederken Yüzbaşı Kağan bunun intikamını almaya kararlıdır.

Bu arada Kırlangıç Paşa’nın Pia’yla ilgili şüphelerinde diretmesi Albay’la aralarında gerilime sebep olur. Ancak Pia’nın beklenmedik hamlesi Kırlangıç Paşa’nın kuşkularını daha da güçlendirir.

Diğer tarafta ise Temo’yu ele geçirmek için büyük bir fırsat yakalayan Kopuz Albay Kılıç Timi’ni harekete geçirirken, Temo şeytani planlarına bir yenisini daha ekler.

Savaşçı, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesi...

SAVAŞÇI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR? Hikayemiz, bir dönem Bordo Berelilerin seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başlar. Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alacak, Türkiye’nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacaktır.

Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar.

OYUNCULAR; Berk Oktay (Yüzbaşı Kağan Bozok), Yıldız Çağrı Atiksoy (Aslı Özkaynak),Murat Serezli (Albay Halil İbrahim Kopuz),Fırat Albayram (Üsteğmen Serdar Türkmen),Burç Kümbetlioğlu (Başçavuş Bayram Bayat), Alican Albayrak (Teğmen Murat Gündoğdu), Uğur Biçer (Üstçavuş Emre Durmuş), Bahadır Vatanoğlu (Astsubay Galip Aygün), Hakan Dinçkol (Başçavuş Turan Hüseyinoğlu), Nazan Diper (Selver Bozok), Doğan Bayraktar (Üstçavuş Selçuk Yenilmez), Onur Özaydın (Kubilay Ketenci), Zeynep Elçin (Yıldız Bozok), Alp Öyken (Emekli General Mehmet Arif Kırlangıç), Yeliz Akkaya (Hatice Bayat), Zeki Ocak (Sami Çelik), Münire Apaydın (Handan Hemşire), Ali Tarık Fındık (Uzman Çavuş İlyas Karaca), Necmettin Çobanoğlu (Necati Türkmen), Atakan Işıktutan (Üsteğmen Muhabere ), Serhat Nalbantoğlu (General), Yıldırım Gücük (Ruhi), Yiğit Anıl Dinkçi (General Emir Astsubay)

SAVAŞÇI 27. BÖLÜM İZLE

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar