Orgazm olamıyorum, tedavisi var mı? Haydar Dümen yanıtladı

Posta yazarı Haydar Dümen cinsel hayat hakkında sorulan soruları yanıtladı.

Orgazm olamıyorum, tedavisi var mı? Haydar Dümen yanıtladı - Sayfa 1

İlişkiye giremiyorum


25 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye giremiyorum. Penisim büyük olduğu için çok korkuyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, tabii ki korkar. Zaten amatör bir kızın böylesine üzerine gitmek doğru değil. Onu cinselliğe karşı soğuk bir kadın durumuna düşürürsün. Ama evlenecekseniz o zaman iş başka. Bunun kurallarına göre çözüm buluruz. Keyfine göre bir davranış delikanlılığa yakışmaz. Yeniden düşün, taşın, geleceğini, kızın dünyasını hesaba kat, dünyasını karartma.

1 14
 
Orgazm olamıyorum, tedavisi var mı? Haydar Dümen yanıtladı - Sayfa 2

Eğriliği düzelir mi?


18 yaşındayım. Penisim aşağı doğru eğri. Cinsel ilişkiye girersem penisim düzelir mi?

CEVAP

Değerli yavrum, ondan önce sen kendi okulunu, dersini, ailene ilgini, sorumluluklarını düzelt, onlar senin işin. Bunu düzeltmek ise bizim işimiz. Hiç kafana takma. 20’li yaşların sonuna gel, evliliğine adım at. Ortak o zaman konuyu değerlendir. Belki bir operasyona bile gerek kalmadan cinsel işlevlerini sürdürebilirsin. Hadi bakalım, annen akşam çayına bekliyor, koş kahvaltını yap.

2 14
 
Orgazm olamıyorum, tedavisi var mı? Haydar Dümen yanıtladı - Sayfa 3

Hamile mi?


Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte oluyoruz. Geçenlerde iç çamaşırının üzerine boşaldım. Sperm vajinaya ulaşmış mıdır? Sevgilim hamile kalmış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, hayır kız arkadaşın gebe kalmadı.

3 14
 
Orgazm olamıyorum, tedavisi var mı? Haydar Dümen yanıtladı - Sayfa 4

Sevgilim korktu


28 yaşındayım. Kız arkadaşımla 1 yıldır birlikteyiz. İlişkiye girmeye çok korkuyor. Penisimin boyutunu öğrenmek istedi. 16 santim olduğunu söyledim. Keşke söylemeseydim, daha çok korkmaya başladı. Penisimin boyu büyük mü?

CEVAP

Değerli okurum, penisin kitapların yazdığı gibi normaldir. Bunun normal olduğunu, bu yazıyı okuyarak kız arkadaşına söyle. Ama her kız korkar. Kolay değil. Çünkü korkuyla büyüyorlar. Sen, cinselliği öne çıkarmadan önce onun ruhunu okşa, ruhuyla seviş. Kız yumuşasın. Eğer birleşme olursa, idareli kullan.

4 14