Ödüllü Youtuber Enes Batur film çekecek!

Altın Kelebek 'En iyi Youtuber/Instagrammer' ödülünü alan Enes Batur, film çekmeye hazırlanıyor! Peki Enes Batur kimdir? Enes Batur'un filmin adı ve konusu ne?

Ödüllü Youtuber Enes Batur film çekecek!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
12 Aralık 2017 Salı 11:51

Youtube'un en çok izlenen isimlerinden biri de Enes Batur. Öyleki, Antalya'da yaşayan Youtuber Enes Batur, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ve bu yıl ilk defa 'En iyi Youtuber/Instagrammer' kategorisinde de ödül veren Altın Kelebek'de 'en iyi Youtuber' seçildi. Çektiği komik videolarla fenomen olan Enes Batur, şimdi de film çekmeye hazırlanıyor. Peki Enes Batur kimdir? Enes Batur'un filminin adı ve konusu ne? Film ne zaman vizyona girecek?

Enes Batur, “Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?” filmiyle Youtuber filmleri furyasındaki yerini alacak. 19 yaşındaki Antalyalı genç Youtuber Batur, üniversite sınavı ile Youtuber olma arasında sıkışan 19 yaşındaki bir gencin, yani kendisinin hayat hikayesini anlatacak. , “Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?” filminde Ceyda Düvenci, Bekir Aksoy ve Kerem Fırtına gibi oyuncular yer alacak. Filmde Batur'a 19 internet fenomeni daha eşlik edecek.

Filmin konusu ayrıntılı olarak şöyle açıklanıyor:

Annesi doktor, babası polis olan ve onlardan yeterli ilgiyi göremeyen Enes Batur'un hayatı kendisine 6 yaşındayken alınan bir bilgisayarla değişir. Büyüdükçe internete olan ilgisi daha da artan genç, bütün hayatını buna adar ve bir fenomen haline gelir. Ancak ailesi ve çevresindekiler onun üniversite sınavlarını düşünmesini istemektedirler. Peki Enes seçimini neyden yana kullanacak?

Peki ödüllü Youtuber Enes Batur'un filmi “Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?” ne zaman vizyona girecek? Edinilen bilgiye göre film, 19 Ocak 2018'de beyaz perdede seyirciyle buluşacak.

 

ENES BATUR KİMDİR?

Enes Batur Sungurtekin, 9 Nisan 1998 yılında doğdu. 19 yaşındaki Youtuber Antalya’da yaşıyor. Açtığı Youtube kanalında yayınladığı komik videolarla sosyal medyada fenomen olmayı başaran Batur’un Youtube kanalı kısa sürede 2 milyon 700 bin takipçiye ulaştı. Şu andaysa yaklaşık 5.5 milyon takipçisi var.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar