Mert Öcal: Ülkemizde Kendall Jenner'dan güzel kızlar var

Kendall Jenner, geçtiğimiz günlerde ablası Kim Kardashian'ın markası için bikinili poz verdi. Sosyal medyada çok konuşulan fotoğrafların ardından oyuncu Mert Öcal, "Kendall çok abartılıyor... Bizim ülkemizde çok daha güzel kızlar var" mesajını paylaştı. Öcal'ın bu sözleri tartışma konusu oldu

Mert Öcal: Ülkemizde Kendall Jenner'dan güzel kızlar var - Sayfa 1

Kendall ve Kylie Jenner, ablaları Kim Kardashian'ın markası için objektif karşısına geçti. Birbirinden çarpıcı pozlar veren kardeşlerden en dikkat çekici isim ise Kendall Jenner oldu.

1 9
 
Mert Öcal: Ülkemizde Kendall Jenner'dan güzel kızlar var - Sayfa 2

Jenner'ın fit vücudu hakkında binlerce yorum yapıldı.

Kardashian/Jenner ailesinin en farklı üyesi olan ünlü model, Türkiye'nin sosyal medya gündeminde de yer aldı.

2 9
 
Mert Öcal: Ülkemizde Kendall Jenner'dan güzel kızlar var - Sayfa 3

Ünlü oyuncu Mert Öcal ise, Kendall Jenner'ın abartıldığını dile getirdi. Öcal, "Bizim ülkemizde çok daha güzel kızlar var" mesajını paylaştı. Öcal'ın sözleri tartışma konusu oldu.

3 9
 
Mert Öcal: Ülkemizde Kendall Jenner'dan güzel kızlar var - Sayfa 4

Amerikalı model Kendall Jenner, geçtiğimiz gün Twitter'dan bir takipçisinin "Eğer 99 tane problemim olsaydı ve Kendall Jenner gibi görünseydim, onların hepsini çözerdim" mesajına kayıtsız kalmadı.

25 yaşındaki model, "Son derece şanslı bir kızım. Bütün sahip olduklarım için minnettarım. Ama bilmenizi isterim ki benim de kötü günlerim oluyor" diye yazdı.

Kendall Jenner takipçilerine, "Olduğunuz gibi güzelsiniz. Her zaman her şey göründüğü kadar güzel olmayabilir" diye seslendi.

4 9