Kourtney Kardashian aşkını ilan etti

Keeping Up With The Kardashians adlı reality şov sayesinde adını duyuran Kourtney Kardashian'ın, arkadaşı Travis Barker ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Kardashian, Barker ile el ele tutuştuğu fotoğrafı paylaşarak dedikoduları doğruladı

Kourtney Kardashian aşkını ilan etti - Sayfa 1

Kourtney Kardashian (41) ile müzisyen Travis Barker (45) Los Angeles'ta görüntülenmişti. Bir restoranda objektiflere takılan çift, paparazzilere rağmen rahat tavırlar sergilemiş ve aşk iddialarını da beraberinde getirmişti.

1 13
 
Kourtney Kardashian aşkını ilan etti - Sayfa 2

Kardashian, yaklaşık bir haftadır konuşulan dedikodulardan sonra birlikteliğini ilan etti. TV yıldızı, sevgilisiyle el ele tutuştuğu fotoğrafı paylaştı ve Travis Barker ile aşk yaşadığına ilişkin çıkan haberleri doğruladı.

People dergisinin iddiasına göre; Kardashian ve Barker birbirlerini çok uzun zamandır tanıyordu. İkilinin samimiyeti ilerledi ve aşka dönüştü.

2 13
 
Kourtney Kardashian aşkını ilan etti - Sayfa 3

Çifte yakın bir kaynak, "Her ikisi de bazen tek başlarına bazen de birlikte çocuklarına vakit ayırıyorlar. Birbirleriyle yıllardır arkadaş olmanın da getirdiği avantajla iyi geçiniyorlar" dedi.

3 13
 
Kourtney Kardashian aşkını ilan etti - Sayfa 4

Travis Barker da ilk evliliğini Melissa Kennedy, ikinci evliliğini de Shanna Moakler ile yaptı. Barker'ın da bu ilişkilerinden Alabama Luella ve Landon Asher adında iki çocuğu var.

4 13