Kendall-Kylie Jenner kardeşlerden suçlamalara yanıt

Kendall Jenner ve Kylie Jenner, koronavirüs salgını döneminde ortak tekstil markalarında çalışan işçilerine maaş ödemedikleri yönündeki iddialara yanıt verdi. Jenner kardeşler, ortak bir açıklama yaparak "Ürünlerimizi üretmek için çalışan tüm partnerlerimize destek olmayı sürdürüyoruz" dedi

Kendall-Kylie Jenner kardeşlerden suçlamalara yanıt - Sayfa 1

Lüks yaşamları ile göz önünde olan Kendall Jenner ve Kylie Jenner, bir süre önce karantina döneminde ortak tekstil şirketlerinin Bangladeş'teki fabrikada çalışan işçilere para ödemedikleri suçlamaları ile karşı karşıya kalmıştı.

Konu ile ilgili ortak bir açıklama yapan Jenner kardeşler, Group (GBG) adlı holdingin ödeme yapmadığı ortaya çıktı. Jenner kardeşler, GBG'nin kendi şirketlerinin sahibi olmadığını duyurdu.

Kendall ve Kylie Jenner, öne sürülen iddialar ile ilgili şu ifadelere yer verdi:

Global Brand Group'un Kendall ve Kylie markasının sahibi olduğu ve Covid-19 salgını döneminde Bangladeş'teki fabrika işçilerinin maaşlarını ihmal ettiğimiz yönünde talihsiz ve yanlış söylentileri düzeltmek istiyoruz.

Bu doğru değil. Kendall ve Kylie markasının sahibi 3072541 Canada Inc. şirketi, GBG değil. Marka, geçmişte sadece satış ve iş geliştirme için CAA-GBG ile çalıştı.

1 12
 
Kendall-Kylie Jenner kardeşlerden suçlamalara yanıt - Sayfa 2

Kardeşler ayrıca, "Moda endüstrisinin ve tüm tekstil çalışanlarının zor zamanlardan geçtiğini biliyoruz ve fabrikalarda ürünlerimizi üretmek için çalışan tüm partnerlerimize destek olmayı sürdürüyoruz" dedi.

2 12
 
Kendall-Kylie Jenner kardeşlerden suçlamalara yanıt - Sayfa 3

Kendall ve Kylie, "Dünyanın her yerinde üretim yapıyoruz ve üretimimizde çalışan fabrikalardan şikayet almadık" şeklinde açıklama yaptı.

3 12
 
Kendall-Kylie Jenner kardeşlerden suçlamalara yanıt - Sayfa 4

Jenner kardeşler markaları çatısı altında kendi hazırladıkları giyim koleksiyonunu sunuyor. Ürünleri çoğu zaman kendi üzerlerinde deniyor ve takipçileriyle paylaşıyor. 

4 12