Johnny Depp'in son hali, Johnny Depp hasta mı, uyuşturucu mu kullanıyor film için mi zayıfladı?

Johnny Depp'in son hali korkuttu. Johnny Depp'in son paylaştığı fotoğrafları görenler Johnny Depp hasta mı? Sorusununn araştırmaya başladı. Johnny Depp hasta mı, uyuşturucu mu kullanıyor film için mi zayıfladı? Sorularının yanıtını sizler için derledik.

Johnny Depp'in son hali, Johnny Depp hasta mı, uyuşturucu mu kullanıyor film için mi zayıfladı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
4 Haziran 2018 Pazartesi 16:02

Johnny Depp'in son hali korkuttu The Hollywood Vampires adlı grubuyla konser veren Johnny Depp'in hayranlarıyla çektirdiği fotoğraflar Johnny Depp hasta mı, uyuşturucu mu kullanıyor film için mi zayıfladı? Sorularını akıllara getirdi. Johnny Depp hasta mı uyuşturucu mu kullanıyor film için mi zayıfladı? Sorularının cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz. 55 yaşındaki ünlü oyuncunun bu fotoğraflardaki zayıf hali ve solgun suratı sosyal medyada gündem oldu. İşte Johnny Depp hasta mı uyuşturucu mu kullanıyor film için mi zayıfladı? Sorularının cevabı.

Johnny Depp'in son hali

Rusya'nın St. Petersburg kentinde The Hollywood Vampires adlı grubuyla konser veren Johnny Depp, buradaki bir otelde hayranlarının ısrarları üzerine onları kırmayarak tek tek hepsiyle fotoğraf çektirdi. Olaylar Johnny Depp ile fotoğraf çektiren hayranlarının bu fotoğrafları sosyal medyada paylaşması ile birlikte başladı. 55 yaşındaki Johnny Depp'in solgun suratı ve aşırı zayıf halleri bir anda sosyal medyayı salladı. Johnny Depp'in fotoğraflarını gören hayranları "Hasta mı?" sorularını sormaya başladı.

Johnny Depp'in son hali, Johnny Depp hasta mı, uyuşturucu mu kullanıyor film için mi zayıfladı?

Johnny Depp uyuşturucu mu kullanıyor?

Geçtiğimiz dönemde Amber Heard'la olaylı bir şekilde boşanan ve filmlerinden ziyade özel hayatıyla gündeme gelen Johnny Depp'in uyuşturucu kullandığı ve bu yüzden bu kadar zayıfladığı iddia edildi. Johnny Depp'in milyonlarca hayranı "Johnny Depp hasta mı?" sorusunu sorsa da bu konuya ilişkin henüz net bir açıklama yok. Johnny Depp bugüne kadar psikolojik rahatsızlığıyla ilgili bir açıklamada bulunmadı.

Johnny Depp hasta mı?

ünlü oyuncunun yakın çevresinden birçok kişi üstü kapalı bir şekilde yakın arkadaşları Johnny Depp'in ciddi bir anksiyete bozukluğuna sahip olduğu ve dönem dönem panik atak krizleri geçirdiğini iddia etmişlerdi. Johnny Depp, Jim Carrey... 90'lar denilince aklımıza gelen ünlü aktörlerin yaşlandıklarında, yaş aldıklarında birer birer 'hızlı bir şekilde' çökmelerini neyle açıklayacağız peki?

Johnny Depp film için mi zayıfladı?

Christian Bale'i 'Makinist' filminde bir deri, bir kemik olarak izlemiştik. Yoksa Johnny Depp yeni filmi için zayıflıyor ve bu da bu kapsamda mı değerlendirilmeli? Umudumuz bu yönde elbette ama pek de umutlu bir zayıflama yok karşımızda ne yazık ki.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar