İpek Erdem'in şaşırtan değişimi

Bir dönemin fenomen dizilerinden olan 'Hayat Bilgisi'nde 'Barbie Gamze' karakterini canlandıran oyuncu İpek Erdem, yeni imajıyla takipçilerini yine şaşırttı

İpek Erdem'in şaşırtan değişimi - Sayfa 1

Oyuncu İpek Erdem'in değişimi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Hayat Bilgisi'ndeki karakteriyle hafızalara kazınan 36 yaşındaki Erdem, beyazlayan saçlarını kestirdi ve mora boyattı. İçsel bir yolculuğa çıktığını söyleyen oyuncunun son görüntüsü şaşırttı.

1 8
 
İpek Erdem'in şaşırtan değişimi - Sayfa 2

Instagram hesabından yeni imajını paylaşan İpek Erdem, geçtiğimiz aylarda şu ifadeleri kullanmıştı:

Geçen kış o kadar çok bunu yapmak istiyordum ki üstüne “Britney Spears gibi sakın saçlarınızı kestirmeyin.” gibi şeyler döndü ve bir kadının saçlarını bu kadar kestirmesi delirdiğine, sağlıksız olduğuna işaret olarak etiketlendi. Benim de totom yemedi tabii bu durumda ve devam eden belirsizlik içinde de yapmak istemedim. Şimdi bu kalıbı kırıp, kendimi tam olarak olduğum gibi kabul edip, yaşayacak, size de sunacak kadar özgürleştiğim ve tam tersi çok sağlıklı olduğum için mutluyum.

2 8
 
İpek Erdem'in şaşırtan değişimi - Sayfa 3

"Bir ülkeye “Barbi” lakabıyla çok da güzel, naif, öğretici heleki ustam, hayran olduğum oyuncu Perran Kutman ile güzel etki etmekten dolayı son derece mutlu ve memnunum." diyen Erdem, bu paylaşımda sözlerini şöyle sürdürmüştü:

3 8
 
İpek Erdem'in şaşırtan değişimi - Sayfa 4

Şimdi hayatım, tercihlerim, yolum tamam... Son 15 senedir işimi daha iyi yapabilmek için normal çalışmalarıma, yaptığım işlere devam ederken bir taraftan kendime ve sağlığıma doğru yolculuğuma çıktım. Malum, tahmin edersiniz ki 18 yaşında bir ülkede tanınmak ve büyük bir etki yaratmak her halükarda çok sarsıcıydı...

4 8