İnsanlık Suçu 8.bölüm final fragmanı-İnsanlık Suçu dizisi neden final yapıyor?

Kanal D’nin sevilen dizisi İnsanlık Suçu cumartesi akşamı 8.bölüm final bölümü ile ekranlara gelecek. Peki ya İnsanlık Suçu neden final kararı aldı?

İnsanlık Suçu 8.bölüm final fragmanı-İnsanlık Suçu dizisi neden final yapıyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
17 Mayıs 2018 Perşembe 10:46

Kanal D’de cumartesi akşamları ekranlara gelen İnsanlık Suçu dizisi de erken final yapan diziler arasında yerini aldı. Büyük emek harcanıp ekranlara gelen Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yeterli izleyiciye ulaşamaması nedeniyle dizi final yapmıştı. Kanal D şimdi de İnsanlık Suçu dizisinin fişini çekmiş durumda.

İnsanlık Suçu Dizisi Neden Final Yapıyor?

İnsanlık Suçu dizisi başlamadan aylar öncesinde tanıtımlarla ekranlara geldi ancak yayınladığında Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde olduğu gibi istenilen etkiyi sağlayamadı. Reytinglerde istenilen etkiyi yakalamayan dizi Kanal D tarafından final yapılmasına neden oldu.

İnsanlık Suçu dizisinin oyuncu kadrosunda; Kaan Yıldırım, Gizem Karaca, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melike İpek Yalova gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Barış Yöş yapıyor. Pastel Yapım'a ait olan dizinin senaryosunu da Can Sinan yazıyor.

İnsanlık Suçu dizisinin bazı haftalardaki reytingleri şu şekilde;

11.sıra İnsanlık Suçu 31 Mart 2018 Cumartesi Reytingleri 2.66 6.71

10.sıra İnsanlık Suçu 7 Nisan 2018 Cumartesi Reytingleri 3.07 7.80

5.sıra İnsanlık Suçu 5 Mayıs 2018 Cumartesi Reytingleri 3.20 8.58

6.sıra İnsanlık Suçu 12 Mayıs 2018 Cumartesi Reytingleri 3.15 8.12

Kanal D reytinglerde bir türlü yükselemeyen dizinin erken final yapmasına karar verdi. İnsanlık Suçu, 19 Mayıs Cumartesi akşamı final bölümü ile saat 20.00'de Kanal D'de ekranlara gelecek.

İnsanlık Suçu 8.Final Bölümü Fragmanı İzle

 İnsanlık Suçu 8. bölüm final fragmanı yayınlandı. Cemal, tüm Gökdemir ailesini karşısına alarak Suna’ya olan aşkını ve birbirini sevdiklerini söyler. Fakat bu ilişki için herkesten sert tepki alır. Gökhan, bu birlikteliğin önüne geçmek için kirli oyunlarını gerçekleştirir ve Suna’ya seçim şansı bırakmaz. Suna ise ne diyeceği konusunda kararsızdır. Suna ve Cemal, birlikte çıkacakları bu yolda farklı bir hayat için aile ile olan bağlarını koparacaklar mı?

İnsanlık Suçu Oyuncusu Gizem Karaca Hapse mi giriyor?

Dizinin başrol oyuncusu Gizem Karaca'ya 5 yıldır süren uyuşturucu davasında hapis cezası verilmesinin hemen ardından bu kararın alınması manidar olarak bulundu. Aralarında Gizem Karaca’nın da bulunduğu 4 yıl 2 ay hapis cezası başarılı oyuncunun sevenlerinde şok etkisi yarattı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar