Hayvan kemikleri ile dolu olan pazara sadece büyücüler geliyor! İşte dünyanın en korkunç 10 yeri

Tatil için hemen hepimiz güzel rotalar oluştururuz fakat farklı deneyim yaşamak isteyenler içinde dünyada oldukça ilginç hatta ürpertici yerler bulunuyor. Merak duygusunu tetikleyen bu korkunç yerlerin müdavimleri ise çoğunlukta büyücüler oluyor. İşte dünyanın en korkunç 10 yeri.

Hayvan kemikleri ile dolu olan pazara sadece büyücüler geliyor! İşte dünyanın en korkunç 10 yeri - Sayfa 1

Lome Voodoo Pazarı, Togo

Batı Afrika ülkesi Togo'da bulunan bu pazar hayvan kemikleriyle dolu bir yer. Bu pazarın müşterilerinin ise büyücülerin olması çok da şaşırılacak bir durum değil. Gördüğünüz anda tüylerinizi diken diken eden bu yerde bölgede yaşayan timsah, sürüngen, maymun, yılan gibi hayvanların kafatasları satılmakta.

1 10
 
Hayvan kemikleri ile dolu olan pazara sadece büyücüler geliyor! İşte dünyanın en korkunç 10 yeri - Sayfa 2

Beelitz Heilstätten Sanatoryumu, Almanya

Paslı yataklar, asma yapraklarıyla örtülmüş binalar ve duvarları yıllar içinde grafitiyle boyanmış, badanaları soyulan boş koridorlar, rüzgarlı günlerde kapılarının çarpması ile tüyleri diken diken eden bu yer Nazi lideri Adolf Hitler'in de tedavi gördüğü devasa Beelitz-Heilstätten Sanatoryumu. Şimdilerde en korkunç yerleri listesinde bulunuyor.

2 10
 
Hayvan kemikleri ile dolu olan pazara sadece büyücüler geliyor! İşte dünyanın en korkunç 10 yeri - Sayfa 3

Amsterdam İşkence Müzesi

Taş duvarlar, dar koridorlar ve loş bir aydınlatma kullanılarak ortam işkence aletlerini sergilemeye uygun hale getirilmiş bu müze görüp içeriye girmeyi istemeyeceğiniz türden. Ortaçağda kullanılan işkence aletlerinin sergilendiği müzede insanların acımasızlığını göstermek istenilmiş.

3 10
 
Hayvan kemikleri ile dolu olan pazara sadece büyücüler geliyor! İşte dünyanın en korkunç 10 yeri - Sayfa 4

Aokigahara Ormanı, Japonya

Japonya'da Fuji Dağı eteklerinde bulunan bu orman korku filmlerine dahi konu oluyor. Her yıl yüzlerce insanın intihar ettiği bu ormanda yetkililerin belirlediği alanların dışına çıkanların çoğundan bir daha haber alınamadı. İntihar ve kayıp vakalarının çok görüldüğü ormanda ruhların dolaştığı efsanesi de yaygın bir inanış.

4 10