Hayati ve Diğerleri Edip Tepeli - Üzeyir Hilmi Alaplı kimdir?

Hayati ve Diğerleri Edip Tepeli - Üzeyir Hilmi Alaplı kimdir sorusu Hayati ve Diğerleri dizisinin yayınlanması sonrası merak konusu oldu. HHayati ve Diğerleri Edip Tepeli - Üzeyir Hilmi Alaplı kimdir sorusu cevabını sizler için derledik.

Hayati ve Diğerleri Edip Tepeli - Üzeyir Hilmi Alaplı kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
19 Haziran 2018 Salı 17:03

Hayati ve Diğerleri Edip Tepeli - Üzeyir Hilmi Alaplı kimdir sorusu görev yaptığı sürgün karakolu olan İkircikli Karakolu’nu örnek bir karakol haline getirmeye çalışan İdealist, işine aşık bir baş komiser olan Hayati ve emri altında çalışan polis memurlarının hikayesini anlatan Hayati ve Diğerleri dizisinin yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Hayati ve Diğerleri Edip Tepeli - Üzeyir Hilmi Alaplı kimdir sorusunun yanıtını sizler için derledik. Edip Tepeli 1989 senesinin Nisan ayında dünyaya gözlerini açmıştır. İşte Hayati ve Diğerleri Edip Tepeli - Üzeyir Hilmi Alaplı kimdir sorusunun yanıtı.

Edip Tepeli - Üzeyir Hilmi Alaplı

Liseyi bitirdikten sonra hayat şartları nedeniyle edebiyat hayatına yerel bir gazetede ölüm ilanları yazarak devam ederken, bir dedektifin başından geçenleri konu alan "Kitapçı Dükkanı" romanından etkilenerek polis olmaya karar veren Üzeyir; “Ya ararsa?” endişesiyle telefonunu sessize alamayacak kadar nişanlısından korkar. İkircikli Karakolu’nda yazman olarak görev yapmaktadır.

Hayati ve Diğerleri Edip Tepeli - Üzeyir Hilmi Alaplı kimdir?

Edip Tepeli 1989 senesinin Nisan ayında dünyaya gözlerini açmıştır. İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu olan ve Küskün Müzikaldeki rolü ile Afife Jale Ödüllerinde yılın en başarılı genç yetenek adayı ve huysuz isimli müzikaldeki rolü ile de Sadri Alışıl Ödülleri müzikal dalı yardımcı erkek oyuncu adayı olarak gösterilmiştir. Genç olmasına rağmen başarılı bir tiyatro oyuncusu olabilmeyi başaran Edip Tepeli usta oyuncu Aliye Uzunatağan’ın kızı olan ve Çocuklar Duymasın dizisindeki Duygu rolü ile tanınan Ayşecan ile evlenmiştir.

Edip Tepeli ekran önünde ilk olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde canlandırdığı Galip Rolü ile tanınmış ve 2014 senesinde STAR TV ‘de yayınlanan başrolde Farah Zeynep Abdullah ve Kıvanç Tatlıtuğ ‘un yer aldığı Kurt Seyit ve Şura dizisinde rol alan Ediptepeli bu diziden sonra ekranlardan bir süre uzak kalmış ve Tiyatro oyunlarına daha fazla ilgi duymuştur. 2017 senesinde ATV ekranlarında yayımlanan Seni Kimler Aldı isimli dizinin oyuncu kadrosunda Edip Tepeli bu dizide Yiğit Kirazcı, Duygu Yetiş, Fulya Zenginer gibi oyuncularla beraber rol almış ve dizi içerisinde Sinan karakterine hayat vermiştir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar