Hayati ve Diğerleri Cansu Dağdelen - Açelya Balkanlı kimdir?

Hayati ve Diğerleri Cansu Dağdelen - Açelya Balkanlı kimdir sorusu Hayati ve Diğerleri dizisinin yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Hayati ve Diğerleri Cansu Dağdelen - Açelya Balkanlı kimdir sorusu cevabını sizler için derledik.

Hayati ve Diğerleri Cansu Dağdelen - Açelya Balkanlı kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
19 Haziran 2018 Salı 16:51

Hayati ve Diğerleri Cansu Dağdelen - Açelya Balkanlı kimdir sorusu görev yaptığı sürgün karakolu olan İkircikli Karakolu’nu örnek bir karakol haline getirmeye çalışan İdealist, işine aşık bir baş komiser olan Hayati ve emri altında çalışan polis memurlarının hikayesini anlatan Hayati ve Diğerleri dizisinin yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Hayati ve Diğerleri Cansu Dağdelen - Açelya Balkanlı kimdir sorusunun yanıtını sizler için derledik. Cansu Dağdelen, 4 Haziran 1987 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İşte Hayati ve Diğerleri Cansu Dağdelen - Açelya Balkanlı kimdir sorusunun yanıtı.

Cansu Dağdelen - Açelya Balkanlı

Gömleğinin son düğmesi her zaman kapalı, saçları nizamlı bir şekilde toplu, saygılı ve idealist tavrıyla dikkat çeken Açelya, görev bilincini hiç bir zaman kaybetmeyen örnek bir polis olmaya çalışmaktadır. Hayati’ye ilk gördüğü andan itibaren içten içe yakınlık beslemeye başlayan Açelya, hislerini bastırmaya çalışırken, sadece bir otorite figürü olabilecek başkomiser Hayati’ye mesafeli davranmaya çalışmaktadır.

Hayati ve Diğerleri Cansu Dağdelen - Açelya Balkanlı kimdir?

Cansu Dağdelen, 4 Haziran 1987 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Cansu Dağdelen aslında eğitimini Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü’nde tamamlamış ama kendisine meslek olarak oyunculuğu seçti ve o yönde tamamlamaya karar vermiştir.

Cansu Dağdelen oyunculuk üzerine yoğunlaştıktan sonra, bu yolda eğitim almanın kendisine daha iyi olacağına karar vermiş ve Plato Film Okulu bünyesinde oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Güzel oyuncu Cansu Dağdelen, ekran karşısına ilk olarak Kalbim Seni Seçti dizisi ile çıkmış ve bu dizide Melis karakterine hayat vermiştir. Bu dizide sergilediği oyunculuk performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Kalbim Seni Seçti dizisinin ardından dikkat çeken ve sonrasında farklı projeler ile ekrana gelen Cansu Dağdelen, İki Yaka Bir İsmail, Kadim Dostum, Osmanlı Tokadı, Kocamın Ailesi gibi dizilerde sevenlerinin karşısına geçmeye devam etmiştir. Hatırı sayılır bir takipçi kazanan Cansu Dağdelen herkes tarafından sevilen bir oyuncu olmayı başarmıştır.

Cansu Dağdelen, 2017-2018 sezonunda ise yeni bir dizi projesi ile ekrana gelmiş ve Kanal D’nin sevilen komedi dizisi Hayati ve Diğerleri dizisinde Açelya rolünü canlandırmıştır. Dizide canlandırdığı Açelya rolü ile çok beğenilmiştir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar