Hayati ve Diğerleri Aybike Esin Tumluer - Nurten Salıkhan kimdir?

Hayati ve Diğerleri Aybike Esin Tumluer - Nurten Salıkhan kimdir sorusu Hayati ve Diğerleri dizisinin yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Hayati ve Diğerleri Aybike Esin Tumluer - Nurten Salıkhan kimdir sorusunun cevabını sizler için derledik.

Hayati ve Diğerleri Aybike Esin Tumluer - Nurten Salıkhan kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
19 Haziran 2018 Salı 17:21

Hayati ve Diğerleri Aybike Esin Tumluer - Nurten Salıkhan kimdir sorusu görev yaptığı sürgün karakolu olan İkircikli Karakolu’nu örnek bir karakol haline getirmeye çalışan İdealist, işine aşık bir baş komiser olan Hayati ve emri altında çalışan polis memurlarının hikayesini anlatan Hayati ve Diğerleri dizisinin yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Hayati ve Diğerleri Aybike Esin Tumluer - Nurten Salıkhan kimdir sorusunun yanıtını sizler için derledik. 1999 senesinde Barış Manço Kültür Merkezi’nde tiyatro hayatına adım atmıştır. İşte Hayati ve Diğerleri Aybike Esin Tumluer - Nurten Salıkhan kimdir sorusunun yanıtı.

Aybike Esin Tumluer - Nurten Salıkhan

Karakolun “Toma” lakaplı polisidir. Nurten, kalbindeki yara ve erkeklere karşı güven problemi ile kendisini kandıran Erol’u tamamen unutmaya çalıştığı yıllarda öfke probleminden ötürü sürgün karakolu olan İkircikli Karakoluna gönderilmiştir. Erkek çoğunluğa sahip karakolda Filiz ile yakın arkadaş olan Nurten için en büyük sürpriz ise, seneler sonra karakol nezarethanesinde karşısına çıkan eski kocası Erol’dur.

Hayati ve Diğerleri Aybike Esin Tumluer - Nurten Salıkhan kimdir?

1999 senesinde Barış Manço Kültür Merkezi’nde tiyatro hayatına adım atmıştır. Ardından bir sene Belediye Tiyatrosunda eğitmenlik yapmış 2006 yılında ise Mustange Yaz Okulunda Drama Öğretmenliği yapmıştır.

Aybike Esin Tumluer Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü mezunudur. Üniversite eğitiminin ardından İtalya’da Scuola İnternazionale Dell’attore Comico’da eğitimini tamamlamıştır. İtalya festival oyunlarında tek kişilik oyunlar ile sahne almıştır.

Aybike Esin Tumluer Her Şey Yolunda Merkez, İlişki Durumu Karışık, Ah Neriman ve Şansımı Seveyim gibi projelerde rol almıştır.

2017 yılında ise Kanal D ekranlarında yayınlanan Hayati ve Diğerleri dizisinde Nurten karakterini canlandırmaktadır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar