Haftanın filmleri (26 Nisan 2019)

Sinemalarda bu hafta Avengers: Endgame,Seninle Başım Dertte, Eve Dönüş, Nebula, Hasbihal, SIFIR: Etkisiz Eleman ve Corgi filmleri gösterime girdi. İşte 26 Nisan 2019 Cuma günü vizyona giren haftanın filmleri...

Haftanın filmleri (26 Nisan 2019) - Sayfa 1

26 Nisan 2019 Cuma günü vizyona tam 7 yeni film girdi. 3'ü yerli, 4'ü yabancı olan filmleri azonceoldu.com kültür-sanat servisi olarak sizler için derledik...


1 8
 
Haftanın filmleri (26 Nisan 2019) - Sayfa 2

Anthony Russo ile Joe Russo'nun yönetmenliğini yaptığı, Robert Downey, Scarlett Johansson, Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Brie Larson ve Katherine Langford'un rol aldığı "Avengers: Endgame" bugün izleyici ile buluşacak.

Russo Kardeşler'in yeniden yönetmen koltuğunda oturduğu aksiyon ve macera türündeki filmin yeni serisinde, evrenin sevilen kahramanları Captain Marvel'ı da yanlarına alarak her şeyleri pahasına Thanos'a karşı mücadeleyi sürdürecekler.

2 8
 
Haftanın filmleri (26 Nisan 2019) - Sayfa 3

Yönetmen koltuğunda oturan Pierre Salvadori'nin oturduğu "Seninle Başım Dertte", eşinin ölümünden sonra onun farklı bir kimliğiyle tanışan bir kadının hikayesini konu ediniyor.

3 8
 
Haftanın filmleri (26 Nisan 2019) - Sayfa 4

Oscar ödüllü yıldız Julia Roberts'a başrolde "Manchester by the Sea"deki performansıyla Oscar adayı olan genç yetenek Lucas Hedges'in eşlik ettiği "Eve Dönüş", sorunlu bir gencin hayatına odaklanıyor.

Dünya prömiyerini Toronto Film Festivali'nde yapan filmin yönetmen koltuğunda "About A Boy" filminin senaryosuyla Oscar adaylığı elde eden Peter Hedges oturuyor.

4 8