Haftanın filmleri (15 Mart 2019)

Sinemalarda bu hafta Türk İşi Dondurma, Güven, Marid, İstila Altında, Sokağın Çocukları, Kadavra, Kıyamet, Güzel Oğlum ve Mucizeler Parkı filmleri gösterildi. İşte 15 Mart 2019 Cuma günü vizyona giren haftanın filmleri...

Haftanın filmleri (15 Mart 2019) - Sayfa 1

15 Mart 2019 Cuma günü vizyona tam 9 yeni film girdi. 4'ü yerli, 5'i yabancı olan filmleri azonceoldu.com kültür-sanat servisi olarak sizler için derledik...


1 10
 
Haftanın filmleri (15 Mart 2019) - Sayfa 2

Can Ulkay'ın yönettiği; Ali Atay, Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu, Will Thorp, Marleen Mathews ve Caner Kurtaran'ın rol aldığı "Türk İşi Dondurma", izleyici ile buluşacak.

Senaryosu Gürkan Tanyaş'a ait dram türündeki dönem filmi; Birinci Cihan Harbi patlak verdiğinde, hayatlarını sürdürdükleri Avustralya'da, milli mücadeleye katkı vermeye çalışan iki arkadaşın hikayesini anlatıyor.

2 10
 
Haftanın filmleri (15 Mart 2019) - Sayfa 3

Bilim kurgu ve gerilim türündeki "İstila Altında" adlı filmin yönetmen koltuğunda Rupert Wyatt oturuyor.

Bir Şikago mahallesinde geçen bilim kurgu türündeki film; bölgelerinin dünya dışı bir güç tarafından işgal edilişinin ardından geçen 10 yıl sonra, gezegenlerini geri almak için mücadele veren insanları konu alıyor.

3 10
 
Haftanın filmleri (15 Mart 2019) - Sayfa 4

Sefa Öztürk yönetmenliğindeki "Güven", geçmişin izlerinin tazelenmesi ve yeni olaylara gebe olmasının akabinde, bir çiftin karşılıklı yitirmeye başladıkları güven duygusunu ve aile bağlarının kopuşunu konu ediniyor.

Dram türündeki filmin başrollerinde Bülent Çolak, Serkan Keskin, Feride Çetin ve Ahmet Kaynak bulunuyor.

4 10