Haftanın filmleri (1 Şubat 2019)

Türkiye sinemalarında bu hafta "Organize İşler: Sazan Sarmalı", "Ölümcül Labirent", "İskoçya Kraliçesi Mary", "Dogman" ve "Cool Çocuklar Kampta" filmleri gösterilecek. İşte İşte 1 Şubat 2019 Cuma günü vizyona giren haftanın filmleri...

Haftanın filmleri (1 Şubat 2019) - Sayfa 1

1 Şubat 2019 Cuma günü vizyona tam 5 yeni film girdi. 1'İ yerli, 4'ü yabancı olan filmleri azonceoldu.com kültür-sanat servisi olarak sizler için derledik.


1 6
 
Haftanın filmleri (1 Şubat 2019) - Sayfa 2

Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı 2005 yapımı Organize İşler'in devam filmi "Organize İşler: Sazan Sarmalı" izleyici ile buluşacak.

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan'la birlikte Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu, Okan Çabalar, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Ersin Korkut, Erdem Baş, Mahir İpek ve Ekin Türkmen'in yer aldığı devam filminde, Asım Noyan ve ekibinin kurdukları sahtekarlık düzenini sürdürmeleri anlatılıyor.

Haftanın filmleri (1 Şubat 2019)

2 6
 
Haftanın filmleri (1 Şubat 2019) - Sayfa 3

İtalyan yönetmen Matteo Garrone'nin yönetmenliğini yaptığı "Dogman", iyiyle kötü arasında sıkışmış, onurunu kazanmak isterken masumiyetini kaybeden bir köpek kuaförünün hikayesini beyaz perdeye taşıyacak.

3 6
 
Haftanın filmleri (1 Şubat 2019) - Sayfa 4

John Guy'ın "İskoçya Kraliçesi" adlı kitabından uyarlanan "İskoçya Kraliçesi Mary", 16 yaşında Fransa kraliçesi olan Mary Stuart'ın kocasının ölümünün ardından İskoçya'ya dönerek İngiltere kraliçesi kuzeni Elizabeth'i devirme girişimini ve ihanetlerle örülü taht mücadelesini konu ediniyor. 

4 6