Libidosunun yüksekliğinden dert yanan genç kız anlattıklarıyla şaşırttı

Birçok kadın cinsel yönden tatmin olamamaktan şikayet ederken 23 yaşındaki İngiliz kadın Amy Mathews, her gün birden fazla tatmine ulaştığını, hatta günlük rekorunun 18 olduğunu söyledi. Genç kadın, bir erkeğe sadece bakarak bile bu durumu yaşadığını dile getiriyor.

Libidosunun yüksekliğinden dert yanan genç kız anlattıklarıyla şaşırttı - Sayfa 1

Çok erken yaşlarda tatmin olma duygusu ile tanıştığını ve bu durumun birçok dezavatanjı olduğunu söyleyen Amy, örneğin toplu taşımada yolculuk yaptığı sırada etkileyici birini görünce kendisini tutamayıp orgazma olduğunu söyledi. Bundan kaynaklı olarak da karın bölgesinde şiddetli ağrılar meydana geldiğini söyledi.

1 5
 
Libidosunun yüksekliğinden dert yanan genç kız anlattıklarıyla şaşırttı - Sayfa 2

15 yaşında üç yıllık ilişki yaşayan Amy, bu ilişkiyi bitirdikten sonra 18 yaşındayken yeni bir ilişkiye başladığı ve bu kişi ile ilişkiye girerken en az beş tatmin olduğunu söyledi.

2 5
 
Libidosunun yüksekliğinden dert yanan genç kız anlattıklarıyla şaşırttı - Sayfa 3

Amy, bu ilişkiyi bitirdikten sonra cinsel ilişkiye girmeden her zaman ve her yerde tatmin olmaya başladı. Amy, bu durumun önüne geçmek için ilaç kullanmaya başladığını ama ilaçların yan etkisinden dolayı acı çektiğini bu nedenle ilaçları kullanıp acı çekmek yerine kendini tatmin etmeyi tercih ettiğini söyledi.

3 5
 
Libidosunun yüksekliğinden dert yanan genç kız anlattıklarıyla şaşırttı - Sayfa 4

Amy, bu olaydan dolayı panik atak olduğunu daha sonra panik atak krizlerine girdiğinde, tatmin olarak rahatladığını söyledi.

4 5