20 hayaletle ilişkiye girdiğini iddia eden genç kadın aşk acısı çekiyor! Sebebi yine onlar

32 yaşındaki Amethyst Realm isimli kadın, yıllardır 10'dan fazla hayaletle ilişkiye girdiğini ancak iki yıl önce hayatının aşkı olduğuna inandığı hayalet Ray ile tanıştığını söylüyor. Hayalet nişanlısının kötü alışkanlıkları olduğunu söyleyen genç kadın onu evini adaçayıyla temizleyerek evden atıyor

20 hayaletle ilişkiye girdiğini iddia eden genç kadın aşk acısı çekiyor! Sebebi yine onlar - Sayfa 1

Birazdan okuyacaklarınıza bizi de çok şaşırdı ancak Amethyst Realm isimli kadın başından geçenlere o kadar inanmış ki sizinle paylaşmak istedik.

1 11
 
20 hayaletle ilişkiye girdiğini iddia eden genç kadın aşk acısı çekiyor! Sebebi yine onlar - Sayfa 2

Hayaletlerin varlığı aslında hala bir tartışma konusu. Pek çok kişi onların varlığına inanıp, onlarla iletişim kurduğunu söylerken birçok insan ise onların varlığını reddediyor. Bristol'de yaşayan 32 yaşındaki Amethyst Realm, yıllardır 10'dan fazla hayaletle ilişkiye girdiğini ancak iki yıl önce hayatının aşkı olduğuna inandığı hayalet Ray ile tanıştığını söylüyor.

2 11
 
20 hayaletle ilişkiye girdiğini iddia eden genç kadın aşk acısı çekiyor! Sebebi yine onlar - Sayfa 3

Amethyst Realm, ilk olarak 2007 yılında katıldığı bir TV programıyla ismini duyurmuştu. O dönem onlarca hayaletle ilişkiye girdiğini söyleyen Realm, "hayatının aşkı olan hayaleti" bulmak istediğini söylüyordu.

3 11
 
20 hayaletle ilişkiye girdiğini iddia eden genç kadın aşk acısı çekiyor! Sebebi yine onlar - Sayfa 4

Realm, bir varlığı ilk olarak 90'lı yıllarının sonunda hissetmiş. Nişanlısıyla taşındığı evde, varlığı hisseden Amethyst Realm hissettiği varlıkla ilişkiye girdi. Hatta o dönemki nişanlısı bu tip bir durumu öğrendiğinde ise ayrıldılar. Amethyst ise özel hayatına hayaletlerle devam etti.

4 11