Game of Thrones final bölümü açıklandı! Game of Thrones nasıl bitecek?

Fenomen dizi Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisi 8. sezonla final yapacak! Peki Game of Thrones finali nasıl olacak? Game of Thrones finali açıklandı!

Game of Thrones final bölümü açıklandı! Game of Thrones nasıl bitecek?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
15 Aralık 2017 Cuma 16:04

Game of Thrones (Taht Oyunları) 8. sezon final sezonu olacak! Dizinin hayranları henüz başlamasına aylar olan Game of Thrones 8. sezonu heyecanla bekliyor! Peki Game of Thrones nasıl bitecek? Game of Thrones 8. sezon finali nasl olacak? Game of Thrones final bölümü açıklandı! İşte ayrıntılar...

Sansa Stark karakterine hayat veren İngiliz oyuncu Sophie Turner, Game of Thrones 8. sezon final bölümüne dair açıklama yaptı. Turner, final bölümünün çok dokunaklı olduğunu söyledi. Hollywood Reporter'a konuşan Sophie Turner, Game of Thrones 8. sezon final bölümünün çekimlerinin çok duygusal geçtiğini ve neredeyse tüm oyuncuların ağladığını söyledi.

'ÜZÜCÜ VE GURUR VERİCİ'

Öte yandan, senaryonun son satırlarını okuyor olmanın herkesi çok duygusallaştırdığını belirten Turner, takipçilerin heyecanla beklediği dizinin final sezonuna dair açıklamalarına şu şekilde devam etti:

"Şimdi düşünürken dahi tüylerim diken diken oluyor. İçindeyken gerçekten bir bitiş noktası olacağını görmüyorsunuz. Gerçek bir şok oldu. Çok üzücüydü, ama çok da gurur vericiydi"

Son olarak Turner, dizinin çekimleri sırasında her oyuncunun "Acaba bu sezon ölecek miyim?" diye sorduğunu da belirtti. Game of Thrones final sezonunun 2019'da seyirciyle buluşması bekleniyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar