Game of Thrones 8. sezon ne zaman? Game of Thrones 8. sezon belli oldu!

Dünya çapında en çok izlenen dizilerden biri olan Game of Thrones 8. sezon ne zaman başlayacak? Game of Thrones 8. sezon başlama tarihi belli oldu!İşte detaylar

Game of Thrones 8. sezon ne zaman? Game of Thrones 8. sezon belli oldu!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
8 Aralık 2017 Cuma 12:21

Game of Thrones 8. sezon ne zaman başlayacak? 8. sezonla birlikte ekranlara veda edecek olan dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merakla bekleniyordu. Takipçiler, "Game of Thrones, Game of Thrones 8. sezon başladı mı? Game of Throne 8. sezon ne zaman? Game of Thrones 8. sezon izle" gibi aramalarla meraklarını gidermeye çalıırken, dizinin yayın tarihini Sansa Stark'a can veren Sophie Turner doğruladı! İşte Game of Thrones 8. sezona dair detaylar...

Game of Thrones 8. sezon ne zaman başlayacak?

Game of Thrones 8. sezon 2019’da başlayacak! Game of Throne 8. sezon ne zaman? Sophia Turner açıkladı! Game of Thrones 8. sezon, yani final sezonu Ocak 2019'da dizinin takipçileriyle buluşacak! HBO programlama müdürü Casey Bloys’un açıklamaları sonucunda final sezonunun 2019 yılına sarkabileceği konuşulsa da bu konuda net bir açıklama bulunmuyordu ancak açıklama doğrulandı. Final sezonu Ocak 2019'da geliyor.

Sophia Turner final sezonunun yayın tarihini duyurdu

Dizide Sansa Stark karakterine hayat veren Sophia Turner, Variety dergisine verdiği röportajda X-Men: Dark Phoenex de dahil olmak üzere gelecek projelerinden bahsederken Game of Thrones’u da boş geçmedi.

Game of Thrones 8. sezon başlangıç tarihinin 2019 yılından önce olmayacağını açık bir şekilde dile getiren Turner, dizinin çekimlerinin yaklaşık 6 – 7 ay sonra başlayacağını da doğruladı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar