Erkenci Kuş dizisinin Deren Keskin'i Tuğçe Kumral Kimdir?

Erkenci Kuş dizisinin Deren Keskin'i Tuğçe Kumral Kimdir? Sorusu dizinin ilk bölümünün 26 Haziran'da yayınlanacağı duyurulması ardından merak konusu oldu. Erkenci Kuş dizisinin Deren Keskin'i Tuğçe Kumral Kimdir? Sorusunun yanıtını sizler için derledik.

Erkenci Kuş dizisinin Deren Keskin'i Tuğçe Kumral Kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
21 Haziran 2018 Perşembe 17:00

Erkenci Kuş dizisinin Deren Keskin'i Tuğçe Kumral Kimdir? Sorusu Erkenci Kuş dizisinin 26 Haziran Salı günü saat 20:00'da yayınlanacağı duyurulması sonrası merak konusu oldu. Erkenci Kuş dizisinin Deren Keskin'i Tuğçe Kumral Kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Erkenci Kuş dizisinin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Can Yaman, Öznur Serçeler, Özlem Tokaslan, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar, Ceren Taşçı, Cihan Ercan, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Sibel Şişman ve Ali Yağcı gibi isimler yer alıyor. İşte EErkenci Kuş dizisinin Deren Keskin'i Tuğçe Kumral Kimdir? Sorularının yanıtı.

Deren Keskin (Tuğçe Kumral)

Başarılı, hırslı bir reklam dünyası kadını… Ajansın kreatifi, Aziz Bey’in en güvendiği elemanı. Baba parasıyla yurtdışında okumuş, sosyetik, şık ve havalı bir kadın.

Erkenci Kuş dizisinin Deren Keskin'i Tuğçe Kumral Kimdir?

Tuğçe Kumral, 1983 yılında İzmir’de doğmuştur. Eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır.

İlk oyunculuk deneyimini 2010 yılında rol aldığı Gönülçelen dizisi ile yaşamıştır.
Herşeye Rağmen, Eski Şehir, Yasak ve Asla Vazgeçmem dizilerinde rol almış; Kanal D ekranlarında yayınlanan; başrolü Hande Soral, Barış Kılıç, Murat Han ve Sedef Avcı’nın paylaştığı Evlat Kokusu dizisinin kadrosunda yer almakta ve Seher karakterini canlandırmaktadır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar