Erkenci Kuş dizisinin Cengiz Özdemir, Ceycey'i Anıl Çelik Kimdir?

Erkenci Kuş dizisinin Cengiz Özdemir, Ceycey'i Anıl Çelik Kimdir? Sorusu dizinin ilk bölümünün 26 Haziran'da yayınlanacağı duyurulması ardından merak konusu oldu. Erkenci Kuş dizisinin Cengiz Özdemir, Ceycey'i Anıl Çelik Kimdir? Sorusunun yanıtını sizler için derledik.

Erkenci Kuş dizisinin Cengiz Özdemir, Ceycey'i Anıl Çelik Kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
21 Haziran 2018 Perşembe 17:38

Erkenci Kuş dizisinin Cengiz Özdemir, Ceycey'i Anıl Çelik Kimdir? Sorusu Erkenci Kuş dizisinin 26 Haziran Salı günü saat 20:00'da yayınlanacağı duyurulması sonrası merak konusu oldu. Erkenci Kuş dizisinin Cengiz Özdemir, Ceycey'i Anıl Çelik Kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Erkenci Kuş dizisinin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Can Yaman, Öznur Serçeler, Özlem Tokaslan, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar, Ceren Taşçı, Cihan Ercan, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Sibel Şişman ve Ali Yağcı gibi isimler yer alıyor. İşte Erkenci Kuş dizisinin Cengiz Özdemir, Ceycey'i Anıl Çelik Kimdir? Sorularının yanıtı.

Cengiz Özdemir - Ceycey (Anıl Çelik)

Ajansın en renklisi… Henüz stajyer. Gerçek adı Cengiz ama herkes ona Ceycey diyor. Keşfedilmemiş çok iyi bir estetik zevki var, rüküşlüğe katlanamıyor. Her şeyin en iyisi nerededir, nerede ne yenir, ne içilir bilir. Sivri dilli.

Erkenci Kuş dizisinin Cengiz Özdemir, Ceycey'i Anıl Çelik Kimdir?

Ankara'da dünyaya gelen genç oyuncu, lise eğitiminden sonra Beykent Üniversitesi'nde oyunculuk üzerine eğitim aldı. Mezun olduktan sonra kamera karşısına geçen Anıl Çelik, günümüzde Çilek Kokusu isimli dizide yer almaktadır. 2008'de Kendi Okulumuza Doğru isimli dizide yer aldı.

2009'da Unutulmaz isimli dizide Kerem karakterini canlandırdı. Dizi, aynı adama aşık olan iki kız kardeşin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde Özlem Yılmaz, Sinem Öztufan, Serhan Yavaş ve Buğra Gülsoy yer aldı. Daha sonra ise Al Yazmalım isimli dizide Metin karakterini canlandırdı. Dizi, birbirini seven iki kişinin kavuşamamalarını ve sonrasında yaşanan aşkları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Barış Falay, Özge Özpirinçci, Seçkin Özdemir ve Nesrin Cavadzade yer aldı.

2014'te Kertenkele isimli dizide Paytak Cemil karakterini canlandırdı. Dizi, polislerden uzun süre kaçtıktan sonra hayatının aşkı il karşılaşan Kertenkele lakaplı bir adamın yaşadıklarnı komik bir şekilde anlatıyor. Dizinin başrollerinde Timur Acar, Sera Tokdemir, Duygu Yıldız, Şemsi İnkaya ve Eda Özerkan yer aldı. 2015'te Çilek Kokusu isimli dizide Erdem karakterini canlandırdı. Dizi, yolları kesişen üç gencin yaşadıkları macerayı eğlenceli bir şekilde anlatıyor. Sevilen yaz dizisinin başrollerinde Demet Özdemir, Yusuf Çim ve Ekin Mert Daymaz yer aldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar