Işılak: Erdoğan'la olan yakınlığımın etkisi var

Uğur Işılak’ın Londra'nın Hackney bölgesinde vereceği konser iptal edildi. Işılak, “Erdoğan'la olan yakınlığımın etkisi var. Aslında Cumhurbaşkanımızın Avrupa'daki vatandaşlarımıza hitabını engelleyen sebep neyse, bu konserin iptalinin nedeni de aynı” ifadelerini kullandı.

Işılak: Erdoğan'la olan yakınlığımın etkisi var
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
28 Mart 2019 Perşembe 09:57

Londra'nın Hackney bölgesinde vereceği konserin iptal edildiğini söyleyen Uğur Işılak, konu hakkında Sabah'tan Ömer Karahan'a açıklamalarda bulundu.

Afişlerin basılıp, biletlerin satılmamasına rağmen konserinin iptal edildiğini belirten Işılak, “Konserimin iptal nedeni ortada; yıllardır el ele veren iki terör örgütünün oradaki kirli propagandaları. Devletimizin terör örgütü olarak gördüğü her yapı ne acıdır ki oralarda el üstünde tutuluyor. Milli duruşumuz ve devletin yanında yer alışımız, Türkiye'nin bölünmez bütünlüğü için mücadelemiz batıyor adamlara. Bu yasaklar, Avrupa'da bizi daha güçlü hale getirecek." ifadelerini kullandı.

Işılak sözlerine şöyle davam etti:

Konserimin iptal edilmesinde tabii ki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la olan yakınlığımın etkisi var. Aslında Cumhurbaşkanımızın Avrupa'daki vatandaşlarımıza hitabını engelleyen sebep neyse, bu konserin iptalinin nedeni de aynı.

Şunu itiraf etmeliyim ki; Avrupa bürokrasisi ve siyaseti için en muteber Türk; devletinin, milletinin ve tarihi değerlerinin aleyhinde olan Türk'tür. Onlar da bize göre vatandaştır belki ama Türk değildir zaten."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar