Engin Öztürk kimdir, Eliz Sakuçoğlu Murat Boz'u aldattı mı?

Engin Öztürk kimdir, Eliz Sakuçoğlu Murat Boz'u aldattı mı? Soruları Murat Boz'un eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu'nun 4 yıl önce Murat Boz'u Engin Öztürk ile aldattığı iddia edilmesi ardından merak konusu oldu. Engin Öztürk kimdir, Eliz Sakuçoğlu Murat Boz'u aldattı mı? Sorularının yanıtı haberimizde.

Engin Öztürk kimdir, Eliz Sakuçoğlu Murat Boz'u aldattı mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
29 Mart 2018 Perşembe 17:17

Engin Öztürk kimdir, Eliz Sakuçoğlu Murat Boz'u aldattı mı? Sorusu Şarkıcı Murat Boz ile 4 yıl önce ilişkisi bulunan Eliz Sakuçoğlu'nun Murat Boz'u Oyuncu Engin Öztürk ile aldattığı iddialarının ardından merak konusu oldu. Engin Öztürk kimdir, Eliz Sakuçoğlu Murat Boz'u aldattı mı? Sorusunun yanıtı sizler için derledik. 'Fatma Gül'ün Suçu Ne' dizisi ile ünlenen Oyuncu Engin Öztürk kaç yaşında, nereli? Tüm bu soruların yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte Engin Öztürk kimdir, Eliz Sakuçoğlu Murat Boz'u aldattı mı? Sorusunun yanıtı.

Eliz Sakuçoğlu Murat Boz'u aldattı mı?

Sabah gazetesinden Okan Filizçay'ın haberine göre, dört yıl önce aniden sona eren Eliz Sakuçoğlu-Murat Boz ilişkisindeki gerçekler, yıllar sonra ortaya çıktı. T.Y. adındaki bir görgü tanığı, Sakuçoğlu-Boz ayrılığının perde arkasını anlattı.

Sakuçoğlu, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda "Tek eşliliğe inanmıyorum. Aldatılmayı her türlü kabul ederim" demiş, bu açıklamasının büyük tepki toplamasının ardından da şu ifadelere yer vermişti: "Ne tek gecelik ilişkiyi savundum, ne de aldatılmayı normalize ettim. Hayır, ben aldatmadım. O yüzden de aldatmaya insanı ne iter bilemiyorum. Tek gecelik ilişki de yaşamadım. Bir gece kulübünde birinden etkilenerek böyle bir şey yaşamam."

Görgü tanığı T.Y. Eliz Sakuçoğlu Murat Boz'u aldattı

Görgü tanığı T.Y. ise Sakuçoğlu'nun bu sözlerinin gerçeklerle örtüşmeğini, Sakuçoğlu'nun dört yıl önce sevgilisi Murat Boz'u oyuncu Engin Öztürk'le aldattığını söyledi. T.Y'nin iddiasına göre; Sakuçoğlu, Boz'la birlikteyken, Çeşme'deki Otto Beach'te Öztürk'le yakınlaştı, hatta ünlü oyuncuyla sahilde birçok kişinin gözü önünde de öpüştü. Olayın şahitleri arasında Boz'un eski asistanı da vardı. T.Y.'nin anlattıklarına göre; Sakuçoğlu-Öztürk yakınlaşmasının temeli, Nişantaşı'ndaki bir kick-boks salonunda atıldı.

Aynı salona giden Öztürk ve Sakuçoğlu, Çeşme tatili için İstanbul'da sözleşti. Çeşme'ye Boz'un aracıyla kız arkadaşlarıyla birlikte giden Sakuçoğlu, otelde Öztürk ile aynı odada kaldı. T.Y., "Ben o dönem Eliz Sakuçoğlu ve Murat Boz'un ayrılmış olduğunu düşündüğüm için yaşanan olayın üstünde çok durmamıştım. Ancak daha sonra haberleri okuyunca bu durum beni çok rahatsız etti" diye konuştu.

Murat Boz Eliz Sakuçoğlu'nu kormuştu

Boz, Sakuçoğlu'ndan ayrılma kararı almasının ardından, eski sevgilisinin ismi Engin Öztürk'le anılınca, Sakuçoğlu'nu koruyan bir yazı paylaşmış, ancak bir süre sonra bu yazıyı kaldırmıştı. Boz'un, yazıyı kaldırması, Sakuçoğlu'nun Öztürk'le olan ilişkisinin doğru olduğu şeklinde yorumlanmıştı. Boz'un gerçeği öğrenir öğrenmez Sakuçoğlu'yla olan ilişkisini bitirdiği iddia ediliyor.

Engin Öztürk Kimdir?

Engin Öztürk, 28 Eylül 1986 tarihinde Eskişehir'de ailesinin dördüncü çocuğu olarak doğdu. Baba tarafı Bulgaristan, anne tarafı ise Selanik göçmenidir. Babası havacı astsubay olduğu için çocukluğu Eskişehir askeri lojmanlarında geçti. Lise yıllarında başlamak üzere 8 yıl voleybol oynadı. Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra baba mesleğini seçip 2003 yılında İzmir Hava Astsubay Meslek Yüksek Okuluna girmiş ve 2005 yılında mezun oldu. 2012 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünü tamamladı. İzmir Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulunda iken girdiği "Tiyatro Kolu"nda edindiği tiyatro merakı onu oyunculukla tanıştırdı.

Engin Öztürk, 2010 yılında Vedat Türkali'nin senaryosunu yazdığı "Fatmagül'ün Suçu Ne?" adlı dizinin seçmelerini kazanıp, Beren Saat, Engin Akyürek, Sumru Yavrucuk, Musa Uzunlar, Civan Canova, Fırat Çelik, Murat Daltaban, Buğra Gülsoy, Kaan Taşaner, Deniz Türkali, Seda Güven, Esra Dermancıoğlu, Bülent Seyran ile birlikte oynadı.

2012 yılında senaryosunu Emrah Serbes'in yazdığı, yönetmenliğini Serdar Akar ve Mustafa Altıoklar'ın yaptığı, oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, Ege Aydan, Seda Bakan, Sezin Akbaşoğulları gibi isimlerin de bulunduğu "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" adlı dizinin kadrosunda yer aldı.

2013 yılında da "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Şehzade Selim karakterini canlanmıştır. Yönetmenliğini Taylan Biraderler'in yaptığı, yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği, senaryosunu Meral Okay ve Meral Okay'ın ölümünden sonra Yılmaz Şahin'in yaptığı "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde; Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Vahide Gördüm, Nebahat Çehre, Okan Yalabık, Burak Özçivit, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Pelin Karahan, Merve Boluğur, Engin Öztürk, Aras Bulut İynemli, Berrak Tüzünataç, Deniz Çakır, Meltem Cumbul, Sarp Akkaya gibi oyuncular rol almıştır.

2015 yılının Ekim ayında yayınlanmaya başlayan "Hatırla Gönül" adlı dizide Engin Öztürk, Gökçe Bahadır, Onur Saylak ve Selen Öztürk birlikte rol aldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar