Enes Batur Altın Kelebek'te 'En iyi Youtuber' seçildi! Enes Batur kimdir?

Pantene Altın Kelebek Ödüllerine en iyi Youtuber dalında Enes Batur damga vurdu. Peki Enes Batur kimdir? 5 milyonu aşkın takipçisi bulunan Enes Batur nereli?

Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
11 Aralık 2017 Pazartesi 10:17

Enes Batur kimdir? Altın Kelebek En İyi Youtuber ödülünün kazananı Enes Batur nereli ve kaç yaşında? Neden bu kadar popüler? 5.5 milyon takipçisi bulunan Enes Batur nasıl videolar çekiyor? İşte tüm bu soruların cevabı...

En İyi Youtuber kategorisi Altın Kelebek Ödüllerine ilk kez bu yıl eklendi. Bu alanda ilk ödül ise Enes Batur'a verildi. En İyi YouTuber alanında Danla Bilic, Enes Batur, Kafalar, Meryem Can, Orkun Işıtmak adaylar arasında yer aldı. Adaylar arasında birinciliği göğüsleyen kişi Enes Batur oldu.Peki 44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Youtuber ödülünü almaya hak kazanan ve ödülü Acun Ilıcalı'nın eşi, Instagram fenomeni Şeyma Subaşı'nın elinden alan Enes Batur kimdir? Enes Batur nereli ve kaç yaşında?

ENES BATUR KİMDİR?

Enes Batur Sungurtekin, 9 Nisan 1998 yılında doğdu. 19 yaşındaki Youtuber Antalya’da yaşıyor. Açtığı Youtube kanalında yayınladığı komik videolarla sosyal medyada fenomen olmayı başaran Batur’un Youtube kanalı kısa sürede 2 milyon 700 bin takipçiye ulaştı. Şu andaysa yaklaşık 5.5 milyon takipçisi var.

Öte yandan, Youtube’da bilgisayar ve konsol oyunları hakkındaki inceleme videoları ile üne kavuşan Enes Batur ebeveynlerin ise içerdiği argo konuşmaları nedeniyle çok sevdiği bir yüz değil.

ENES BATUR'UN VİDEOLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar