Ece Seçkin neden hastaneye kaldırıldı? Sağlık durumu nasıl?

Onur Akay sanatçı Ece Seçkin’in hastaneye kaldırıldığını belirtti. Peki Ece Seçkin neden hastaneye kaldırıldı?

Ece Seçkin neden hastaneye kaldırıldı? Sağlık durumu nasıl?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
29 Kasım 2018 Perşembe 10:35

Ece Seçkin neden hastaneye kaldırıldı? sorusu radyo programına katılması beklenirken rahatsızlandığı gerekçesi ile hastaneye kaldırılması sonrası merak uyandırdı. Radyo D'de "Sarı Şeker Sema"nın programına konuk olması beklenen Ece Seçkin’in bir rahatsızlığı nedeniyle programa katılamadı. Ece Seçkin’in hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Peki Ece Seçkin neden hastaneye kaldırıldı?

Ece Seçkin neden hastaneye kaldırıldı?

Radyo D’de yayınlanan ‘Sarı Şeker Sema’nın programın katılmaması beklenen fakat katılamayan Ece Seçkin’in bugünkü programı perşembe gününe ertelendi.

 Ece Seçkin’in gıda zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Twitter’dan açıklama yapan Ece Seçkin şu ifadeleri kullandı:

“Yaaaa beni herkes çok merak etmiş sadece bir mide problemi yaşadım sabah gerçekten şimdi çok daha iyiyim Bu vesileyle tekrar dışardan yememenin ve anne yemeğinin kıymetinin altını çizmiş olayım Yarın 15:00’de Radyo D’de görüşmek üzere”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Salih yarar En beğenilen yorum
Ben 48 yaşındayım halen annemin hazırladığı yemeği yiyorum bira bomonti açık alkol almıyorum nazar ettikleri edenin kırıklığı ihtiyaç duyulan benim de bedduam tutar geçmiş olsun ece hanım inanıyorum ki sizin bedduanız tutar esenlikler dilerim size