Ebru Gündeş şehit haberini sahnedeyken aldı-Serdar Ortaç ile barıştı mı?

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş yaklaşık 4 yıldır küs olan Serdar Ortaç ile sahne aldığı mekanda bir araya geldi. Uzun süren küskünlüklerini sonlandıran Ebru Gündeş sahne sırasında şehit haberini aldı.

Ebru Gündeş şehit haberini sahnedeyken aldı-Serdar Ortaç ile barıştı mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
12 Şubat 2018 Pazartesi 11:11

Ebru Gündeş Serdar Ortaç'la barışmak için haftalar öncesinden açıklama yaptıştı. Geride bıraktığımız akşam aynı sahnede bir araya gelen ünlü şarkıcı Ebru Gündeş 4 yıl süren küslüğüne son verdi. Serdar Ortaç ile barışan Ebru Gündeş sahne aldığı sırada şehit haberini aldı ve konseri yarıda bıraktı. Detaylar haberimizde.

Ebru Gündeş önceki akşam Şişli- Günay Restaurant'ta sahneye çıktı. Seyirciler arasında 4 yıldır küs olduğu Serdar Ortaç da vardı. Ortaç sahneye çıkıp Gündeş'in önünde diz çöktü.

Ebru Gündeş programının ilk yarısında Serdar Ortaç ile göz teması bile kurmadı. Selam vermedi, soğuk davrandı. Devreye her iki yıldızın da yapımcısı Hüseyin Emre girdi. Sahneye çıkıp "Huysuz oğlumla sevgili kızımı barıştıralım mı?" dedi. Ebru Gündeş gayet isteksiz bir tavırla seyirciye şöyle seslendi: "Serdar Ortaç'a kocaman alkış istiyorum, hoş geldin."Serdar Ortaç sahneye fırladı, Ebru Gündeş'in elini öptü. "Bizi dargın zannediyorlar. Küs müyüz?" diye sordu. Ebru Gündeş manidar şekilde "Değilmişiz" diye cevapladı. Mikrofonu Serdar Ortaç'a verip kulise yöneldi. Popçu bir hamle daha yaptı. Yere diz çöküp "Hadi, 'Bilsem ki' şarkısını beraber okuyalım" dedi.

Ebru Gündeş şehit haberini sahnedeyken aldı

Ortaç'ın, “Biz küs falan değiliz, küs müyüz, açıklar mısın?” sözlerine Gündeş, “Değilmişiz” diyerek manidar bir cevap verdi. Ortaç önünde diz çöküp elini öpünce, “Hayatta en önemli şeyin sağlık olduğunu en iyi bilenlerdenim. Sana hayır deme şansım yok” diyerek eski dostunu affetti. Konser sırasında şehit haberlerini alan Gündeş, programını erken bitirdi.

Ebru Gündeş Serdar Ortaç ile Neden Küsmüştü?

Serdar Ortaç, Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab 17 Aralık 2013'te tutuklanınca aramamış, 6 ay sonraki düğününe de çağırmamıştı.

EBRU GÜNDEŞ KİMDİR?

12 Ekim 1974 yılında dünyaya gelen Ebru Gündeş aslen Gaziantep’lidir. İlk albümü 1993 yılında piyasaya çıkan Ebru Gündeş bir dönem konfeksiyon işçisi olarak çalışmaktaydı. Neşe Demirkat tanıştıktan sonra hayatında önemli değişiklikler olan Gündeş Emel Sayın’a vokalistlik yapmıştır.

1994 yılında ikinci albümü olan Tatlı Bela'yı piyasaya sürdü. İkinci albümüyle 1995 yılında 1. Kral TV Video Müzik Ödülleri´nde 'En İyi Kadın TSM Sanatçısı' ödülünü aldı. 2010 senesinde İran Azerisi iş adamı Rıza Sarraf’la evlenen Ebru Gündeş'in bu evliliğinden Alara adında bir kızı vardır.

Ebru Gündeş çıkarmış olduğu tüm albümler;

1993 yılında Tanrı Misafiri
1994 yılında Tatlı Bela
1995 yılında Ben Daha Büyümedim
1996 yılında Kurtlar Sofrası (albüm)
1998 yılında Sen Allah’ın Bir Lütfusun
1999 yılında Dön Ne Olur Universal Müzik
2000 yılında Dön Ne Olur Remixes
2001 yılında Ahdım Olsun
2002 yılında Ahdım Olsun Remixes
2003 yılında Şahane Erol Köse Production
2004 yılında Bize de Bu Yakışır Emre Plak
2006 yılında Kaçak
2008 yılında Evet
2011 yılında Beyaz
2012 yılında 13,5
2014 yılında Araftayım

Ebru Gündeş son olarak Reza Zarrab ile boşanma kararı alarak gündeme geldi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar