Diriliş Ertuğrul 110.bölüm fragmanı-Diriliş Ertuğrul 14 Mart yeni bölüm

Diriliş Ertuğrul'un 7 Mart'ta ekranlara gelen 109.bölümünün ardından 110.bölüm fragmanını yayınladı. Diriliş Ertuğrul 14 Mart yeni bölümde neler yaşanacak?

Diriliş Ertuğrul 110.bölüm fragmanı-Diriliş Ertuğrul 14 Mart yeni bölüm
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:50
8 Mart 2018 Perşembe 12:46

Diriliş Ertuğrul dizisinin 110.bölüm fragmanı yayınlandı. Son haftalarda reytinglerde Sen Anlat Karadeniz dizisinin gerisinde kalan Diriliş Ertuğrul'da gelişmeler merak ediliyor. Son haftalarda yeni katılan oyuncular bakalım diziye nasıl bir etki sağlayacak?

Diriliş Ertuğrul 109. son bölümünün hemen ardından dizinin takipçileri yeni bölümde neler yaşanacağını merak ederek 110. bölüm fragmanını araştırıyor. Her bölümünde heyecan ve entrikaların izleyicileri ekrana bağladığı Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Diriliş Ertuğrul, yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda geçen fermanda neler yazdığı yeni bölüme damga vuracak.

TRT 1'in ilgiyle takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul 110.bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümü adeta herkesi şaşırtan Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü ise büyük merak konusu oldu. Peki Diriliş'te önümüzdeki hafta neler olacak? "Haddini aştın Günalp Bey fethettiğim kaleyi sana mı teslim edeyim istersin tez askerlerini de alıp kalemden gidesin" diyen Ertuğrul şoke eden bir fermanla karşılaşıyor.

Diriliş Ertuğrul 14 Mart yeni bölümde neler olacak?

Gıyasettin Ertuğrul'a zarar vermeyecek zira oda babası Sultan Alaaddin gibi Ertuğrul Bey'i en yakınlarından biri yapacaktır. 2. Gıyaseddin Keyhüsrev, Emir Sadettin'i bir müddet daha öldürmeyecek. Köpek kaçmayı başaracaktır. Günalp ile birlikte Ertuğrul Bey'in başına daha belalar açacaklar. Ertuğrul Bey'in ağabeyi Günalp ile mücadelede ölebilir ve Dündar obaya tekrar dönebilir. Bilecik tekfurunuda unutmamak lazım oda Ertuğrul'a karşı Günalp ve Sadettin Köpekle birlik olacaktır. Ertuğrul Bey'i yine zor günler bekliyor. Günalp, Sadettin Köpek tarafından kandırılmış olabilir ve ileri ki bölümlerde Ertuğrul'un yanına katılabilir. Günalp'un verdiği ferman Ertuğrul Bey'in devlet kontrolünde kaleyi yöneteceği yazıyor. Günalp kaleye ortak olacaktır.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 110. BÖLÜM FRAGMANI

Diriliş Ertuğrul 110. bölüm fragmanı yayınlandı. Günalp Bey ile Ertuğrul’un arasında Sultan Alaaddin’den kalan son ferman konuşuldu. Yeni bölüm fragmanı ile fermanda ne yazdığı merak konusu oldu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Zümreye yumkaday En beğenilen yorum
Uzatmayı ki mantıklı olsun