Diriliş Ertuğrul 108.bölüm fragmanı-Ertuğrul bey tutuklanacak mı?

Diriliş Ertuğrul dizisinin 108. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Ertuğrul bey tutuklanacak mı?

Diriliş Ertuğrul 108.bölüm fragmanı-Ertuğrul bey tutuklanacak mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
26 Şubat 2018 Pazartesi 10:16

TRT 1 ekranlarının merakla izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul'un beklenen 108.bölüm fragmanı yayınlandı. Diziye yeni dahil olan Altun Aba (Atabeyi) karakterinden sonra yeni bölümde neler olacağı merak ediliyor. İşte Diriliş Ertuğrul dizisin yeni bölümüne dair detaylar..

Diriliş Ertuğrul 108.bölüm özeti

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtmiş, başta Emir Saadeddin olmak üzere herkes neye uğradığını şaşırmıştı. Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda bir bir anlatan Ares, Ertuğrul’un bütün iddialarını doğrulamıştı. Sultan, Ares’in itiraflarından sonra ne yapacak? Emir Saadeddin’e ne ceza verecek? Sultan, Emir Saadeddin’i idam edecek mi? Yoksa Emir Saadeddin kurtulmanın bir yolunu bulabilecek mi?

Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüler. Çetin geçen koşullarda Karacadağ sınırlarına kadar ilerleyen Kayıları burada bambaşka bir dünya bekliyordu. Yeni yurtları onlara farklı bir iklim, farklı topraklar ve farklı insanlar sunacaktı. Ertuğrul Bey, kutlu davasına giden yolda daha güçlü ve daha acımasız düşmanları olacağının farkındaydı. Peki, yeni düşmanlarını alt edebilmek için kılıcının keskinliği yetecek miydi?

Ertuğrul Bey artık başka bir dünyadaydı. Ve bu dünya da at koşturmak daha çok akıl, cesaret ve sabır istiyordu. Karşısına daha güçlü ve daha acımasız olarak çıkan Tapınakçılar, Ertuğrul Bey’i zafer için yeni yöntemler bulmaya zorlayacaktı. Zira Tapınakçıların gizli eli olan Simon bir kılıç darbesiyle öldürülemeyecek kadar zeki ve güçlüydü. Üstelik Simon yalnız da olmayacaktı. Ertuğrul Bey, Simon’a destek olan Müslümanları öğrendiğinde ne yapacaktı? Ertuğrul Bey, kılıçların sustuğu, akıl oyunlarının konuştuğu bir cehennemin içindeydi. Peki, aklı onu bu cehennemin ateşinden koruyabilecek miydi?

Diriliş Ertuğrul'un 108. yeni bölümü 28 Şubat Çarşamba günü saat: 20.00'da yayınlanacak.

Diriliş Ertuğrul 108.bölüm fragmanı

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar