Diriliş Ertuğrul 107.bölüm fragmanı-Sadettin Köpek idam mı oluyor?

Diriliş Ertuğrul 107.bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında nefesleri kesecek. Sadettin Köpek idam mı edilecek?

Diriliş Ertuğrul 107.bölüm fragmanı-Sadettin Köpek idam mı oluyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
21 Şubat 2018 Çarşamba 11:52

Çarşamba akşamı 106.bölümü yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin 107.bölüm fragmanı vakit kaybedilmeden yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde ilginç sahneler var. Peki ya Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Son bölümüyle büyük beğeni toplayan Diriliş Ertuğrul’un yeni bölümü büyük merak konusu oldu. Sadettin Köpeğin hainlikleri bir bir ortaya çıkmasının ardından idam edilip edilmeyeceği dizi severler tarafından araştırılıyor. Diriliş Ertuğrul 107.bölüm fragmanı yayınlanmasıyla yeni bölüm detayları ortaya çıktı. Peki Diriliş Ertuğrul’da önümüzdeki hafta neler olacak? Tehditlere karşı her defasında dik bir duruş sergileyen Ertuğrul Bey “Bir Ertuğrul ölür bin Ertuğrul doğar. Tüm cihan kimin kellesi gidecek görür” diyerek düşmanlarına yine korku salar. İşte TRT 1’in sevilen dizi Diriliş Ertuğrul’un yeni bölüm tanımı ve tüm merak edilenleri...

Diriliş Ertuğrul Dizisi 107.Bölüm Özeti

Diriliş Ertuğrul'un 107. bölüm fragmanı yayınlandI. Fragmanda Ertuğrul Bey'in ithamları üzerine Sultan Alaaddin, Saadettin Köpek'in ölümüne onay veriyor. Sultanın muhafızları Saadettin Köpek'i zindana götürüyor. Sultanı son bir hamle ile etkilemek isteyen Emir Saadettin, 'Yalvarmamı bekleyenler sükutu hayale uğrayacak' diyor. Sultan sinirlenerek, 'Ölümün benim elimden olacak Saadettin' diyor. Saadettin Köpek Sultanın önünde diz çöküyor ve boynunu uzatıyor. Sultan herkesin bakışları arasında kılıcını çekiyor. Peki, Saadettin Köpek ölecek mi? Merak edilen sorunun yanıtı gelecek bölümde belli olacak.

Diriliş Ertuğrul Dizisi 106.Bölüm Fragmanı

Ertuğrul Bey, Konya'ya Sultan'ın yanına gitmek için yola çıktı. Ertuğrul'un Alplerinden Melikşah Sulta'nın sefer öncesi orduyu denetlemeye gittiğini ve sarayda olmadığını söyledi. Bunun üzerine Ertuğrul Ares'i ve Alpleri geride bırakarak eşi Halime Sultan ile önden yola koyuldu. Soluklanmak için mola verdikleri esnada Ertuğrul avlanmaya çıktı. Ormanda bulunan eşkiyalar, Halime Sultan'a saldırdı ancak Ertuğrul yetişti ve hepsini öldürmeyi başardılar.

Diriliş Ertuğrul Dizisi 107.Bölüm Fragmanı

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar