Diriliş Ertuğrul 106.bölüm fragmanı- Diriliş Ertuğrul'dan nefes kesen fragman

Reyting sonuçları bakımından en çok merak edilen diziler arasında yer alan Diriliş Ertuğrul dizisinin merak edilen 106.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki ya bu hafta Diriliş Ertuğrul dizisinde neler yaşanacak?

Diriliş Ertuğrul 106.bölüm fragmanı- Diriliş Ertuğrul'dan nefes kesen fragman
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
14 Şubat 2018 Çarşamba 12:07

Son bölümüyle geçtiğimiz hafta heyecan yaratan Diriliş Ertuğul dizisinde bu hafta bomba gelişmeler yaşanacak. Yeni bölümde Emir Saadettin Köpeğin ölüm fermanı yayınalanacak mı merak ediliyor. İşte Diriliş Eretuğrul 106. bölüm fragmanı ve özeti..

TRT 1 ekranlarının rekor dizisi Diriliş Ertuğrul 106. bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümü farklı bir olaya sahne olan Diriliş Ertuğrul'da yeni bölüm yine nefes kesecek. Peki Diriliş Ertuğrul'da önümüzdeki hafta neler olacak? "Bu ganimet Tekfur Ares'in imparatorluğa yolladığı mektubun bir nüshasıdır. Bir emiriniz hariç diğerlerini zan altında bırakmam sultanım" diyen Ertuğrul, Sadettin Köpek'in ismini veriyor. Diriliş Ertuğrul dizisinin 14 Şubat 2018 akşamı yayına gelmesi de ayrı bir heyecan yaratıyor.

Diriliş Ertuğrul 105.Bölüm Özeti

Ertuğrul fetihten sonra kale içinde yeni nizam dahilinde gerekli düzenlemeleri yapmıştır. Kendisine emanet olan Marya’yı ise Artuk’la evlendirmek istemiş ve iki tarafın da rızasını alarak Marya ve Artuk’u evlendirmiştir. Hayme Ana bu nikah sırasında fenalaşmış ve yere yığılmıştır. Hayme Ana Ertuğrul’un kolları arasında helallik dileyerek gözlerini yummuştur. Peki Hayme Ana yaşayacak mıdır? Akıbeti ne olacaktır?

Diğer taraftan Bilecik Tekfuru ise, Ertuğrul’a bir komutanını göndermiş ve Ares karşılığında kendisinden Karacahisar Kalesi’ni geri istemişti. Ares ve Titan’ın izini bulan Atsız ise Ertuğrul’a gördüklerini haber etmeye giderken şehit edilmişti.

Diriliş Ertuğrul 106.Bölüm Özeti

Ertuğrul Bey, Titan'ın hain saldırısına uğramadan Konya'ya sağ salim varmıştır. Emir Saddettin ise Ertuğrul Bey'i gördüğünde şoke olur. Zira Sultan'ın huzurunda tüm bildiklerini anlatmaya başlamıştır. Ertuğrul Bey Karacahisar Tekfuru Ares'in ile Emir Sadettin Köpeğin haberleştiği ulakları Sultan'a teslim eder. Artuk Bey ne zamandır bu bilgileri toplamakla uğraşmaktadır. Bu ganimet Tekfur Ares'in imparatorluğa yolladığı mektubun bir nüshasıdır. Bir emiriniz hariç diğerlerini zan altında bırakmam sultanım" diyen Ertuğrul, Emir Sadettin Köpeğin ismini verir. Fakat Sultan canını kurtardığını bildiği için ondan şüphelenme bilir. Sultan Alaaddin Ertuğrul'a olan biten herşeyi anlatacak Ertuğrul Bey yalnızken bu işi çözecektir.

Diriliş Ertuğrul 106. Bölüm Fragmanı

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar