Deniz Çakır'ın menajeri açıkladı

Oyuncu Deniz Çakır’ın bir mekanda başörtülü kadınlara saldırdığı iddia edilmişti. Savcılık olay hakkında soruşturma başlattı.

Deniz Çakır'ın menajeri açıkladı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
5 Ocak 2019 Cumartesi 11:01

Deniz Çakır'ın bir AVM'de oturduğu kafede bulunan başörtülü kadınları taciz ettiği iddialarına menajerinden açıklama gelmişti. Olayla ilgili A Haber'e bağlanıp hukuki süreç başlattıklarını söyleyen kadınların avukatı Enes Bayraktar, Çakır hakkında suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

 

Oyuncu Deniz Çakır ile ilgili olarak, "İçkili bir halde gittiği kafede yan masada sohbet eden 6 başörtülü kadına 'Burası Arabistan mı? Ne geziyorsunuz burada?' diyerek sözlü tacizde bulunduğu" iddia edilmişti...

"Arabistan mı burası?"

İddialara göre Çakır, mekana oturur oturmaz yan masadaki 6'sı başörtülü olan 7 kişilik kadın grubunu hedef aldı. Oyuncu, kendi aralarında sohbet eden başörtülü kadınlara "Arabistan mı burası? Ne geziyorsunuz buralarda" diye sözlü tacizde bulundu. Çakır ardından masadaki kadınların tüm itirazlarına rağmen onların fotoğraflarını çekmeye başladı.

Çakır'ın iki arkadaşı da büyük şok yaşadı. İki kadın tacize uğrayan masadakilerden özür diledi. Bu arada mekanda bulunanlar birkaç kişi Çakır'a tepki gösterip "Kendinize gelin!" dedi. Mekanın personeli ise arabuculuk görevi yapıp ortamı yatıştırmaya çalıştı.

Menajerinden açıklama geldi

Basına yansıyan haberlerin ardından ünlü oyuncunun menajerinden açıklama geldi. Çakır'ın menajeri, "Deniz Hanım peruk takıp olay çıkaracak bir sanatçı değil. Kendisi şu anda sette..." dedi

 


Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar