Demet Akalın hakkında ilk kez konuştu

Demet Şener, geçtiğimiz ay eşi Okan Kurt'tan boşanan Demet Akalın hakkında yöneltilen sorulara da cevap verdi.

Demet Akalın hakkında ilk kez konuştu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
7 Ekim 2018 Pazar 16:39

Eski manken Demet Şener geçtiğimiz gün Etiler Akmerkez’de eczaneden çıkarken görüntülendi.

İbrahim Kutluay ile 2 yıldır devam eden boşanma davası sorularına cevap veren Demet Şener “2 sene oldu boşanma davası başlayalı, artık ben boşanmış gibiyim. İbrahim de boşanmayı istiyor bence” dedi.

Demet Akalın açıklaması

Geçtiğimiz aylarda Demet Akalın, Demet Şener hakkında konuşmuş, Akalın, “Ona teşekkür ederim. Ben de onun gibi dul ve işsiz kalabilirdim” demişti. Geçtiğimiz ay Eşi Okan Kurt'tan boşanan Demet Akalın'ın sözleri hatırlatılınca Şener “Orası yukarısı ile benim aramda ben zamanında çok suçlandım, suçlu da değilim zaman her şeyi gösteriyor. Herkesin başına her şey gelebilir. Şu an mutluyken yarın mutsuz olabiliriz, çok paramız varken, yarın hiç paramız kalmayabilir mesleğimizi kaybedebiliriz ya da bir uzuvumuzu kaybedebiliriz dünyanın binbirtürlü hali var o yüzden kimse ile uğraşmadım keşke benim hayatımla da uğraşmasalardı ama yapacak bir şey yok.

Kimsenin hayatı beni gerçekten ilgilendirmiyor, ben kendi hayatıma bakarım, iki tane çocuğum var. Zaten herkes görüyor benim ne kadar ilgili bir anne olduğumu. Ben hiçbir zaman bu konularda konuşmadım, o dönemlerde bu konular konuşulduğu zaman bile ben kendim değil avukatım cevap verdi. Siz benim üçüncü kişilere elim belimde cevap verdiğimi gördünüz mü? Hayır! Herkesin hayatı ve yaşadığı kendine hayatta her şey olabilir bunu bilelim bu yeter” dedi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar