Daire almak için annesine elektrik vererek öldüren adam idam edildi

Çin'de yaşayan 33 yaşındaki Fu Bailian isimli adam, sigortadan para almak için 56 yaşındaki annesine elektrik verip işkence ederek öldürdü. Mahkeme tarafından suçlu bulunan Bailian, idam cezasına çarptırıldı. Katil evlat geçtiğimiz cuma günü infaz edildi.

Daire almak için annesine elektrik vererek öldüren adam idam edildi - Sayfa 1

Fu Bailian, Mart 2018 yılında daire satın almak istedi. Daire almaya parası yetmeyen Bailian, annesinin evine gitti. Annesini tatlı sözlerle kandırıp kendisine bir mesaj vereceğini söyledi. Katil adam annesinin koluna elektronik cihazın kablosunu bağlayıp elektrik verdi.

1 5
 
Daire almak için annesine elektrik vererek öldüren adam idam edildi - Sayfa 2

Annesinin elektriğe kapılmasına rağmen ölmediğini gören Bailian, talihsiz kadının kafasına tahta sopa ile vurup öldürdükten sonra evden kaçtı.

2 5
 
Daire almak için annesine elektrik vererek öldüren adam idam edildi - Sayfa 3

Bailian'ın kardeşi annesinin cansız bedenini mutfakta bulunca polise haber verdi. Polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinde eve en son Bailian'ın eve girdiğini tespit etti.

3 5
 
Daire almak için annesine elektrik vererek öldüren adam idam edildi - Sayfa 4

2019 yılında mahkemede Bailian, almak istediği daire için parasının yetmediğini, sigortadan para almak için annesini öldürdüğünü itiraf etti. Mahkeme işlenen suça idam cezası verirken cani adamın avukatı, kararın bozulması için üst mahkemeye başvurdu.

4 5