Cumhuriyet'in yeni yönetimi kimleri sevindirdi, kimleri üzdü?

Cumhuriyet Vakfı yönetim kurulu bugün bugün yapılan seçimle değişti. Cumhuriyet'in yeni yönetimi kimleri sevindirdi, kimleri üzdü?

Cumhuriyet'in yeni yönetimi kimleri sevindirdi, kimleri üzdü?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
7 Eylül 2018 Cuma 20:11

Cumhuriyet gazetesinin sahibi konumundaki Cumhuriyet Vakfı'nın yönetim kurulu eski üyeleriyle birlikte bugün saat 14:00’te toplandı.

Toplantı sonucunda eski Cumhuriyet Vakfı Başkanvekili olan ve Aydınlık gazetesinde yazan Alev Coşkun, Cumhuriyet Vakfı Başkanlığı'na seçildi.

Vakfın yeni yönetim kurulunda Alev Coşkun, Şükran Soner, İnan Kıraç, Işık Kansu, Ali Sirmen, Şevket Tokuş, Mustafa Balbay, İbrahim Yıldız, İrfan Hüseyin Yıldız, Prof. Tayfun Akgüner, Turan Karakaş yer aldı.

Cumhuriyet gazetesindeki yeni yönetime sosyal medyadan birçok isim de desteklerini ilettirken HDP’li milletvekili Barış Atay ile HDP’ye yakın bazı isimler, liberaller ve yurtdışına kaçan bazı firari FETÖ’cüler Cumhuriyet gazetesinin yeni yönetimini eleştirdi.

 

İşte sosyal medyada Cumhuriyet gazetesinin yeni yönetimini destekleyen ve rahatsızlığını dile getirenler:























 

Yönetim değişikliği sonrası Cumhuriyet'in ilk sayfası

Yönetim değişikliğinin yapıldığı Cumhuriyet gazatesinde ilk sayfada Cumhuriyet Vakfı'ndan bir açıklama yapılarak "Atatürk'ün Cumhuriyet'i" başlıklı bir yazı yayımladı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar