Çukur'un yeni karakteri Elvis kimdir? Saygın Soysal kimdir?

Son haftaların reyting birincisi dizisi Çukur'a tüm dengeleri değiştirecek bir isim katılıyor. Çukur'un yeni karakteri Elvis kimdir? Saygın Soysal kimdir?

Çukur'un yeni karakteri Elvis kimdir? Saygın Soysal kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
26 Mart 2018 Pazartesi 13:08

Çukur dizisinde İdris'in oğlu Cumali kim olacak sorularından sonra diziye bomba bir isim transfer oldu. Görünen o ki Çukur'un yeni ismi Elvis dizide tüm dengeleri değiştirecek. Peki ya Elvis karakterini canlandıran Saygın Soysal kimdir?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Rıza Kocaoğlu, Ercan Kesal ve Perihan Savaş'ın rol aldığı Çukur'un 22. bölümünde Saygın Soysal, Elvis karakteriyle dengeleri değiştirmeye geliyor. Ay Yapım imzalı ‘Çukur’un yeni bölümünde kadroya sürpriz bir isim dahil oluyor. Hatırla Sevgili, Muhteşem Yüzyıl ve Kara Para Aşk gibi Türk televizyon tarihinin ölümsüz dizilerinde rol alan genç neslin yetenekli oyuncularından Saygın Soysal, Çukur dizisinin oyuncu kadrosuna katılıyor. İlk kez 22’nci bölümde izleyici karşısına çıkacak Soysal, Elvis adlı karaktere hayat verecek.

Yamaç ile Vartolu’nun tuzağına düşerek güç kaybı yaşayan Baykal’la arasında bağ olan Elvis, pek çok dengeleri de değiştirecek. Saygın Soysal, “Baykal, gücünü geri kazanacak mı?” sorusunun cevap bulacağı yeni bölümde işleri kızıştırmaya gelecek. Kilit bir role sahip olan Soysal’ın canlandırdığı Elvis’in Yamaç ve İdris’le karşılaşması büyük bir merakla beklenecek.

Son olarak Çukur'un 20. bölümünde Elif Doğan'ın canlandırdığı Hale karakteri Baykal Bey'in adamı tarafından silahlı saldırıya uğradı. Aliço'nun (Rıza Kocaoğlu) gözleri önünde yaşanan saldırı sonrası Hale hayatını kaybetti. Böylece Elif Doğan Çukur dizisine veda etmiş oldu.

Çukur'un 19. bölümünde gerçeği öğrenen İdris Koçavalı, yüzleşmek için Vartolu ile buluştu. Yamaç ise Çukur'un karıştıran ve olayların arkasında olan kişinin Baykal Bey olduğunu fark etti.

Alperen Duymaz Çukur'un 17. yeni bölümünde Emrah Komiser karakteriyle diziye hızlı bir giriş yaptı. Yamaç’ı ve İdris’i olayları sonlandırmaları konusunda açıkça tehdit eden Emrah Komiser artık herhangi bir anlaşmanın olmayacağını ve Çukur'a polisin gireceğini açıkladı. Yamaç dışında İdris dahil Çukur'daki herkesi gözaltına alan Emrah Komiser şimdiden dizideki tüm dengeleri değiştirdi.

ÇUKUR 22.BÖLÜM FRAGMANI

İşte Çukur'da Elvis karakteriyle diziye transfer olan Saygın Soysal...

SAYGIN SOYSAL KİMDİR?

Saygın Soysal, 21 Mayıs 1982 tarihinde Ankara'da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. İki yaşındayken Bursa'ya taşınmışlar. İlkokul bitince de Trabzon'a taşınmışlar. Liseyi Trabzon'da okuduktan sonra Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları bölümünden mezun olmuştur.

2005 yılında "Kırık Kanatlar" adlı dizide Cansel Elçin, Mehmet Ali Nuroğlu, Özge Özberk, Begüm Birgören, Şemsi İnkaya, Türkü Hazer, Sermiyan Midyat ile birlikte oynamış ve Çavuş Yunus karakterini canlandırmıştır.
2006 yılında başrollerinde Cansel Elçin, Beren Saat, Okan Yalabık'ın oynadığı "Hatırla Sevgili" adlı televizyon dizisinde Recep Tayyip Erdoğan'ı canlandırdı.

Saygın Soysal , 2013 yılında "Muhteşem Yüzyıl" adlı dizide Mercan ağa karakterini canlandırdı. Yönetmenliğini Taylan Biraderler'in yaptığı, yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği, senaryosunu Meral Okay ve Meral Okay'ın ölümünden sonra Yılmaz Şahin'in yaptığı "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde; Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Vahide Gördüm, Nebahat Çehre, Okan Yalabık, Burak Özçivit, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Pelin Karahan, Merve Boluğur, Engin Öztürk, Aras Bulut İynemli, Berrak Tüzünataç, Deniz Çakır, Meltem Cumbul, Sarp Akkaya gibi oyuncular rol almıştır. Saygın Soysal , 2014 yılında "Kara Para Aşk" adlı dizede Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek, Erkan Can, Aytaç Arman, Nebahat Çehre ile birlikte oynadı.

Filmleri ve Dizileri:

2014 - Kara Para Aşk (TV Dizisi)
2013 - Tatar Ramazan (Konuk oyuncu) (TV Dizisi)
2013 - Muhteşem Yüzyıl (Mercan ağa) (TV Dizisi)
2012 - Jin (Çavuş) (Sinema Filmi)
2011 - Yurt (Sinema Filmi)
2011 - Al Yazmalım (Tahir Oğuz) (TV Dizisi)
2010 - Türkan (Ali) (TV Dizisi)
2009 - Kosmos (İmza Karşıtı Genç) (Sinema Filmi)
2009 - Bu Kalp Seni Unutur mu? (Kürşad Süvarioğlu) (TV Dizisi)
2007 - Tiksinti (Kamil) (Sinema Filmi)
2007 - 2008 - Asi (TV Dizisi)
2006 - Hatırla Sevgili (Recep Tayyip Erdoğan) (TV Dizisi)
2005 - Kırık Kanatlar (Çavuş Yunus) (TV Dizisi)
2005 - Güz Yangını (Ajans Sahibi) (TV Dizisi)

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Korsan En beğenilen yorum
Payitahttı yazmamışsınız adam orda daha ölmedi