Çukur'un Beyefendisi Baykal( Burak Sergen) diziye geri mi dönecek?

Show TV'nin her hafta heyecanla beklenen ve izlenen dizisi Çukur'da Beyefendi lakaplı karakteri Baykal(Burak Sergen) diziden ayrılmıştı. Peki Çukur'un Beyefendisi Baykal( Burak Sergen ) diziye geri dönecek mi?

Çukur'un Beyefendisi Baykal( Burak Sergen) diziye geri mi dönecek?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
17 Mayıs 2018 Perşembe 16:23

Ay Yapım imzalı Çukur dizisi bu dönemde oldukça çok konuşulan diziler arasında yerini aldı.Her hafta yeni gelişmelerle heyecanı doruğa çıkaran Çukur dizisinde Baykal'ın ölmesi herkesi şaşırtmıştı. Çukur'un Beyefendisi Baykal( Burak Sergen ) ile ilgili yenibir iddia ortaya atıldı. Peki ya Baykal( Burak Sergen) diziye geri dönecek mi? Çukur dizisi detayları haberimizde..  

Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Çukur dizisinin gelecek sezonu için şimdiden onay alındı. Gelcek sezon Çukur dizisi yine fenomen olacak. Ancak Mesut Yar köşesinde öyle bir ayrıntıya yer verdi ki, Çukur'un gelecek sezonunda Beyefendi Baykal karakteri geri dönebilir iddiasını ortaya attı.  Çukur'un Beyefendisi Baykal( Burak Sergen) diziye geri mi dönecek?

Çukur'un Beyefendisi Baykal( Burak Sergen) diziye geri mi dönecek?

Show TV'de yayınlanan 'Çukur'de 'beyefendi' karakterine hayat veren ve geçtiğimiz günlerde fenomen yapıma veda ettiği haberleriyle gündeme gelen usta oyuncu Burak Sergen'in dönüş sinyali, dizinin hayranlarını heyecanlandırdı.

 “Çukur” (Show TV) dizisinde “beyefendi” karakterini oynayan Burak Sergen’le lafladık. Karakterin ölümünü biraz havada bulduğumu söyledim. Burak Sergen, o müstehzi gülüşü dudağının kenarına yapıştırarak, “Belki de bir sondan bahsetmemeliyiz” dedi.

Vallahi şimdi ben bu açıklamadan hareketle ne fanteziler çıkartırım, bilemiyorum. Ama belli ki yeni sezona gümbür gümbür giriş vizesi alan “Çukur” her bölümde yaptığı gibi gelecek bölümlerde de seyirciyi ters köşeye yatırmaya devam edecek Dur bakalım hayırlısı...


ÇUKUR 30.YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Sezon finaline az bir süre kala, Çukur'da heyecan arttıkç artıyor. Çukur'un 30. Bölümünden İlk Sahne Yayında! Kahveye gelen silahlı adamların “Ara oğlunu biz çok bekledik!” diyerek İdris’i tehdit ettiği tanıtımda o sırada kahvede olan Vartolu eli silahlı adamlarla karşılaşıyor. İdris’in Vartolu için “Benim oğlanlardan biri!” dediği anlar dikkat çekerken, Vartolu olan biteni anlamaya çalışıyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar