Çukur dizisi 21.bölüm fragmanı-Çukur 19 Mart yeni bölüm fragmanı

Çukur dizisinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Çukur dizisi 21.bölüm fragmanı..

Çukur dizisi 21.bölüm fragmanı-Çukur 19 Mart yeni bölüm fragmanı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:50
19 Mart 2018 Pazartesi 14:34

Son haftalarda birinciliği elden bırakmayan Çukur dizisinin yeni bölümünde de heyecan devam edecek. İşte yeni bölüme dair detaylar..

Pazartesi akşamları izleyicisiyle buluşan Çukur dizisinin merakla beklenen ve yeni bölüme dair ipuçları içeren 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Daha önce paylaşılan ilk fragmanda Baykal, İdris Koçovalı ve Çukur'un diğer erkeklerine savaş açmıştı. İzleyiciyle paylaşılan 2. fragmana ise, Baykal'ın, "Soyunun kuruduğunu görecek, sonra ölecek" ve "Benimle uğraşamazsınız, ben Baykal'ım!" sözleri fragmana damga vurdu. Yeni bölümde Vartolu, Baykal tarafından alıkonuluyor. İşte merakla beklenen Çukur dizisinin 21. bölüm 2. fragmanı, yeni bölümden ilk sahneler ve son bölümden akılda kalanlar.

Çukur, 19 Mart Pazartesi günü 21. bölümüyle kaldığı yerden devam edecek. Çukur dizisi yayınlanan 21. bölüm fragmanlarıyla izleyicilerine oldukça heyecanlı anlar yaşatacağının sinyallerini verdi. İşte, Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanları ve merakla beklenen yeni bölüme dair kısa bir özet...

Çukur’un Pazartesi akşamı ekrana gelecek 21. bölümü heyecanlı dakikalara sahne olacak. Vartolu’nun dönüşü sadece Çukur için değil, Baykal için de bomba etkisi yaratır. Çukur’daki kayıplar Yamaç’ı derinden sarsar ve hayatını sorgulamasına yol açar. Kendini kapana kısılmış hisseden Yamaç, gidenlerin intikamını alabilmek için şaşırtıcı bir iş birliği yapacaktır. Aliço, Hale’yi öldürenin kim olduğunu araştırırken geçmişin gizemli perdesini de aralayacak. İlgiyle izlenen Çukur dizisinin 19 Mart Pazartesi akşamı ekranlara gelecek yeni bölümünde aksiyonun dozu iyice artacak. Baykal'ın İdris ve diğerlerine savaş açtığı bölümde, Çukur’daki kayıplar Yamaç’ı derinden sarsar ve hayatını sorgulamasına yol açar. Kendini kapana kısılmış hisseden Yamaç, gidenlerin intikamını alabilmek için şaşırtıcı bir iş birliği yapacaktır.

Aliço, Hale’yi öldürenin kim olduğunu araştırırken geçmişin gizemli perdesini de aralayacak. İdris ise Vartolu’nun tüm mahallelinin önünde İdris’in babası olduğunu itiraf etmesiyle derinden sarsılacak. Kartların yeniden dağıtılacağı ‘Çukur’un yeni bölümünde beklenmedik güçler birleşecek ve büyük sürprizler yaşanacak. Çukur'un yeni bölümünde Beyefendi lakaplı Baykal, Vartolu'yu ele geçiriyor ve gaz odasına kapatarak öldürmek istiyor. Büyük merak uyandıran fragmanda Beyefendi'nin "Önce sen, sonra Selim, sonra Yamaç, sonra en büyük ağabey ve en sonunda da İdris soyunun kuruduğunu görecek, sonra ölecek. Benimle uğraşamazsınız, ben Baykal'ım" sözleri dikkat çekiyor.

ÇUKUR 21.BÖLÜM FRAGMANI-1

ÇUKUR 21.BÖLÜM FRAGMANI-2

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar