Çukur 16.bölüm fragmanı- Celasun Yamaç'a ne dedi?

Sevilen dizi Çukur dün akşam 15. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Nefes kesen sahnelerin yer aldığı 15.bölümün ardından dizi 16.bölümden ilk sahneyi yayınladı. İşte Çukur 16.bölüm fragmanı..

Çukur 16.bölüm fragmanı- Celasun Yamaç'a ne dedi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
6 Şubat 2018 Salı 09:50

Pazartesi akşamlarının heyecanla beklenen dizisi Çukur'un 16.bölüm fragmanından ilk bölüm yayınlandı. Olayların iyice karıştığı dizinin yeni görüntülerinden anladığımız kadarıyla sular durulmuyor. Çukur dizisinin yeni bölümünü merakla beklediğinizi biliyoruz. Bakalım önümüzdeki hafta hangi gelişmeler yaşanacak?

Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle izleyici kitlesinin büyük bir ilgi ve beğeniyle izlediği Çukur, bu hafta yayınlanan 15. bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Çukur son bölümüyle izleyici kitlesine gerilim, heyecan, aksiyon ve duygu yüklü sahnelerle karşılamasının ardından merak içerisinde yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını sorgulamaya başladı. Çukur dizisinin Show TV ekranlarına taşınan 15. bölümün yayınlanmasıyla birlikte yeni bölümden ilk sahne de izleyicisiyle buluştu.

Çukur 15.Bölüm Özeti

Çukur’un 15. bölümünde; Çukur’da artık hesaplaşma zamanı! Vartolu’nun ağabeyi olduğunu öğrenen Yamaç, yaşadığı hayal kırıklığı ve şokla darmaduman olur. Babasının geçmişi ile yüzleşen Yamaç ile İdris arasında büyük fırtına kopmak üzeredir. En yakınları tarafından sırtından bıçaklandığını anlayan İdris ise yapacağı hamleyi düşünmektedir. Merhametli davranıp anlayışla mı karşılayacak, yoksa taş taş üstünde bırakmayacak mı? Çukur’da artık hiçbir şey eskisi gibi değildir ve mahallenin aynı zamanda Koçovalı Ailesi’nin temelindeki güven onarılmayacak şekilde sarsılmıştır.

Show TV ekranlarının yüksek reyting oranlarına sahip dizisi Çukur 15. bölümüyle 5 Şubat Pazartesi akşamı izleyicisinin karşısına geçti. Çukur bu hafta ekranlara gelen son bölümünde heyecan ve gerilim seviyesi zirveye tırmandı. İzleyici kitlesi sabırsızlıkla Çukur dizisinin gelecek hafta Show TV ekranlarına gelecek yeni bölümünde neler yaşanacağını, hangi yeni sürprizlerin kendilerini beklediğini merak ederek yeni bölüm fragmanı ve yeni bölümden ilk sahne arayışına tüm hızıyla başladı. Çukur son bölümün ekranlara taşınmasının hemen ardından yeni bölüm fragmanı ve yeni bölümden ilk sahne yayınlandı mı? Çukur son bölümde; Yamaç öğrendiği tüm öğrendiği gerçekler sonrasında büyük bir bunalım geçirir ve yaşadığı olayların ağırlığı karşısında dayanamayacak raddeye gelir.

Öte yandan Beyefendi, Vartolu Saadettin'in gerçek adının Salih olduğunu öğrenerek Vartolu'nun aslında Çukur'dan olduğu gerçeğine ulaşır. Çukur son bölümde, Vartolu'nun taş üstünde taş bırakmadığı sahnelere izleyicisi tanıklık etti. Vartolu, artık karşısında kimseyi tanımayıp büyük bir savaş ilan ederek Paşa ve Emmi'yi öldürmekte son derece kararlıdır. Çukur'da, İdris ve Vartolu cephesinde tüm silahlar çekilmiştir: Peki, Vartolu, Paşa ve Emmi'yi öldürebilecek midir? İşte, Çukur 15. son bölümle ilgili merak edilen tüm ayrıntılar, Çukur 16. bölüm fragmanı.. 

Çukur 16.Bölüm Özeti

İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir ve ailenin kendine göre kuralları vardır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağıdır. Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz, satılmaz. Fakat oyuna yeni dahil olan bir grup bu yasağı delmeye kararlıdır. Önce Koçovalılarla anlaşma yoluna giderler, olmayınca ise var güçleriyle mahalleye ve aileye saldırırlar. Tam aileyi diz çöktürdüklerini düşündükleri sırada öngöremedikleri bir gelişme olur. Kartlar yeniden dağıtılacaktır.

Yamaç kendini sadece kendi istediği gibi yaşamaya odaklamış, yarını düşünmeyen genç bir adamdır. Bir gece kendisi kadar, yaralı, tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadınla tanışır. Kadının adı Sena’dır. Kısa sürede birbirlerine aşık olurlar ve evlenirler. Yamaç’ın Sena'ya söylediği gibi "ölene kadar mutlu" yaşayacaklarını düşünen genç sevgililerin arasına Yamaç’ın geçmişte bıraktığını düşündüğü ailesi girer. Sena, Yamaç’ın peşinden bu ailenin içine girerken ikisi de hayatlarında bir daha hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını bilmemektedir.

Çukur 16. Bölüm Fragmanı

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar