Black Mirror 4. sezon ne zaman? Black Mirror 4. sezon ücretsiz izle!

Black Mirror 4. sezon yayın tarihi belli oldu. Bilim kurgu türündeki Netflix dizisi Black Mirror 4. sezon ne zaman başlıyor? Black Mirror 4. sezon izle!

Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
7 Aralık 2017 Perşembe 15:24

Art arda gelen yeni sezon fragmanıyla takipçilerinin heyecanını artıran Netflix dizisi Black Mirror 4. sezon ile ekranlara dönüyor. Heyecanlı bekleyiş son buluyor. Peki Black Mirror 4. sezon ne zaman başlıyor? Black Mirror 4. sezon yayın tarihini açıkladı! Peki günümüz dünyasına eleştirel bir bakış sunan Netflix dizisi Black Mirror 4. sezon ne zaman başlıyor? Black Mirror 4. sezon nasıl izlenir?

Charlie Brooker tarafından yaratılan Black Mirror, modern topluma bir eleştiri sunuyor. Her bölümü farklı bir hikaye anlatan dizi modern teknoloji paranoyasına değinirken izleyiciye gerçek hayattan kesitler sunuyor aslında. Dolayısıyla herkes kendinden birşeyer bulabiliyor dizide. Kısa sürede popüler diziler arasında kendine yer bulan Black Mirror 4. sezonda da Netflix'de seyirciyle buluşacak.

Black Mirror 4. sezonda altı farklı hikaye izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu bölümlerde ise Jesse Plemons, Rosemarie DeWitt, Jimmi Simpson, Cristin Milioti, Aldis Hodge, Maxine Peake, Andrea Riseborough, Letitia Wright ve Michaela Coel gibi isimler rol alıyor. Yeni sezonun yönetmenleri arasında ise Jodie Foster, Toby Haynes, John Hillcoat, Colm McCarthy, Tim Van Patten ve David Slade‘i görüyoruz.

Emmy Ödüllü dizi Black Mirror 4. sezon yayın tarihi belli oldu! Yeni sezona fragmanlar yayımlandı. Peki Black Mirror 4. sezon ne zaman başlıyor? Edinilen bilgiye göre Black Mirror 4. sezon 29 Aralık Cuma günü izleyiciyle buluşacak. Bu zamanlama sayesinde yılın son hafta sonunu ve senenin ilk gününü Black Mirror’a ayırmak mümkün olacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar