Almeda Abazi: Ben şiştikçe Tolgahan'ın baklavaları çıkıyor

Tolgahan Sayışman, 7 aylık hamile eşi Almeda Abazi’ye doğum günü ve evliliklerinin 2. yıl dönümünü nedeniyle bir organizasyon tertipledi.

Almeda Abazi: Ben şiştikçe Tolgahan'ın baklavaları çıkıyor - Sayfa 1

Keyifli geçen kutlama sonrası mekan çıkışında elinde A harfli balonuyla dikkat çeken Almeda Abazi, eşinin yaptığı sürpriz ile ilgili, “Bana sürpriz oldu. O yüzden normal giyindim. Baya İstanbul’u gezdirdi sonunda bu süprizi gördüm” dedi.

1 7
 
Almeda Abazi: Ben şiştikçe Tolgahan'ın baklavaları çıkıyor - Sayfa 2

2 ay sonra oğulları Efehan’ı kucaklarına almaya hazırlanan çiftten Almeda Abazi, rahat bir hamilelik geçirdiğinden bahsetti. Almeda, “Hamilelik güzel gidiyor. Herkes mide bulantısı ile geçiriyor ama benim hiç bulanmadı. Aşerme hiç olmuyor ama 10 kilo aldım” dedi.

2 7
 
Almeda Abazi: Ben şiştikçe Tolgahan'ın baklavaları çıkıyor - Sayfa 3

Hamilelik döneminde 10 kilo alan güzel oyuncu Almeda Abazi, “Benim göbeğim şiştikçe Tolgahan’ın baklavaları ortaya çıkıyor” dedi.

3 7
 
Almeda Abazi: Ben şiştikçe Tolgahan'ın baklavaları çıkıyor - Sayfa 4

Doğacak oğulları Efehan’la ilgilenmek isteyen oyuncu Tolgahan Sayışman, dizi ve film tekliflerini kabul etmediğini söyledi. Tolgahan Sayışman, “Projelere şu anda bakmıyorum. Çocuğumuza odaklandım. Gündemim çocuk, o doğduktan sonra projelere bakacağım. Onun haricinde dizi ve film projelerine çocuk doğduktan sonra bakacağım. Sanırım projelere Eylül, Ekim’den sonra bakarım” dedi.

4 7