Aylin Aslım 'barda kavga etti' haberlerine yanıt verdi

Antalya'ya yerleşen ünlü şarkıcı Aylin Aslım'ın, bir barda kavga ettiği kadının kafasında içki şişesi kırdığı iddia edilmişti. Aylin Aslım'dan bu iddialara cevap geldi.

Aylin Aslım 'barda kavga etti' haberlerine yanıt verdi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
28 Ekim 2018 Pazar 11:44

Bir süre önce yerleştiği Antalya'nın Kaş ilçesinde kavgaya karışan ve bir kadının kafasında şişe kırdığı iddia edilen Aylin Aslım’a mahkeme yolu göründü.

Aylin Aslım hakkında suç duyurusu yapıldığı ve 10 gün önce Kaş’taki bir barda kavga ettiği kadının kafasında şişe kırınca olayın mahkemeye taşındığı iddia edildi.

Hürriyet'in haberine göre kavga, mekandakilerin müdahalesiyle sona erdi. Hastanede tedavi edilen ve 1 gün müşahede altında tutulan kişi de Antalya’da savcılığa suç duyurusunda bulunarak Aslım’a dava açtı. Şarkıcının ifade vermek için önümüzdeki günlerde savcılığa gideceği konuşuluyor.

"İyi uydurmuşsunuz"

Aylin Aslım'dan bu iddialara cevap gecikmedi. Şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Rüyada şişe kırmanın anlamına baktım, bulamadım. Fakat kabul edelim, iyi uydurmuşsunuz. Hayırlı işler Kaş’tan bol güneşler! @Hurriyet" diye yazdı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar