Aşk ve Mavi 52.bölüm fragmanı

Cuma akşamlarının favori dizilerinden olan Aşk ve Mavi dizisinin 52.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Ali ve Mavi ayrılacak mı? Diziye dair merak edilenler haberimizde.

Aşk ve Mavi 52.bölüm fragmanı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
8 Şubat 2018 Perşembe 13:39

Aşk ve Mavi dizisinin 52.bölümümünde heyecanlı anlar yaşanmıştı. Yeni bölümde ise neler yaşanacak merak konusu oldu. Aşkın, öfkenin, komikliğin ve hırsın bir arada olduğu Aşk ve Mavi dizisinin 52.bölüm fragmanı sizlerle..

ATV ekranlarında 2 Şubat Cuma akşamı yayınlanan Aşk ve Mavi 51. bölümü heyecan ve gerilim dolu gelişmelere sahne oldu. Aşk ve Mavi dizisinin son bölümde meydana gelen bu gelişmeler sonrasında, gelecek hafta 52. yeni bölümde neler yaşanacağı bilgisine ulaşmak isteyen izleyiciler yeni bölüm fragmanı yayınlanmasını büyük bir merakla bekliyor. İşte, Aşk ve Mavi 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk ve Mavi son bölümde; Ali, dükkanının kundaklanmasının ardından bu olaydaki şüpheli kişi olarak gözler Faysal'a çevrilir.

Ali, soluğu hiç vakit kaybetmeden Faysal'ın evinde alır ve üstüne yürümeye başlar. Bu durum karşısında Faysal'da boş durmaz ve Ali'ye olan hıncını onu hapishaneye attırarak çıkarır. Bu noktadan sonra Ali ile Faysal arasında izleyicilerin soluk soluğa izlediği büyük bir gerilim yaşanmaya başlar. Mavi'nin olaya dahil olmasıyla birlikte işler çığırından çıkmaya başlar. Mavi'nin Faysal'dan sırf şikayetini geri çekmesi için otele gelmesi ve bunun Ali'nin de öğrenmesiyle birlikte işleri kopma noktasına getirir.

Aşk ve Mavi 52.bölüm fragmanı

AŞK VE MAVİ OYUNCU KADROSU

Emrah - Ali karakteri
Burcu Kıratlı - Mavi karakteri
Işıl Yücesoy - Refika karakteri
Kenan Bal - Fazıl karakteri
Cüneyt Mete - Cemal karakteri
Ayşegül Ünsal - Hasibe karakteri
Birgül Ulusoy - Birgül karakteri
Alayça Öztürk - Safiye karakteri
Osman Karakoç - İlyas karakteri
Uğur Uzunel - İsmet karakteri

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar