Aleyna Tilki Yalan dinle, sözleri, indir, mp3, izle

Aleyna Tilki'nin yeni şarkısı Yalan yayınlandı. Aleyna Tilki Yalan dinle, sözleri, indir, mp3, izle ile ilgili bilgiler haberimizde. İşte Aleyna Tilki Yalan dinle, sözleri, indir, mp3, izle ile ilgili bilgiler detaylı haberimizde.

Aleyna Tilki Yalan dinle, sözleri, indir, mp3, izle
Son Güncelleme: 27 Şubat 2020 Perşembe 11:26
27 Şubat 2020 Perşembe 10:57

Aleyna Tilki Yalan dinle, sözleri, indir, mp3, izle ile ilgili bilgiler kısa sürede en çok araştırılan konu oldu. Aleyna Tilki uzun zamandır merakla beklenen Yalan şarkısını bugün müzikseverlerin beğenisine sundu. Aleyna Tilki Yalan şarkısında Ozan Çolakoğlu ile çalıştı.

Aleyna Tilki Yalan dinle

Aleyna Tilki'nin Yalan şarkısını dinlemek için spotify linkine tıklamanız gerekmektedir. 

Aleyna Tilki Yalan sözleri

Bu aşktan ötesi yalan

Falan

Aleyna Tilki Yalan MP3İNDİRdur 

Aleyna Tilki Yalan indir mp3 bilgileri de yine spotify uygulamasında mevcuttur. Aleyna Tilki Yalan şarkısını dinlemek için tıklayınız. 

HEM YAZDI HEM SÖYLEDİ HEM DE YÖNETTİ!

Genç ve başarılı sanatçı Aleyna Tilki 'Yalan'la bir kez daha müzikseverlerle buluşacak. Aleyna Tilki'nin söz ve müziğini yaptığı şarkının düzenlemesine Ozan Çolakoğlu imza attı. Klipte yönetmenlik koltuğuna da kendi oturan Tilki' ye çekimlerde Amerikalı ünlü görüntü yönetmeni Jon Thomas eşlik etti.

8 KM İPLE AĞ ÖRDÜRDÜ

DÜNYACA ÜNLÜ SANAT YÖNETMENİ

Klibin sanat yönetmenliğini Dua Lipa, Jeniffer Lopez gibi isimlerle de çalışan 'Valentino' markasının proje menajeri Yigit Turhan yaptı. Klip için 8km ip kullanılarak stüdyoya örümcek ağları örüldü. 

KLİP İÇİN TABLO YAPTI!

Ünlü sanatçı Yonca Karakaş bu özel klip için Aleyna'yı elf olarak tasfir ettiği bir tablo yaptı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar