Ahmet Kural ve Murat Cemcir yeni dizi ile geliyor

Onedio'nun Youtube kanalında yayınlanan Oğuzhan Uğur'un sunduğu Pinç programına katılan Ahmet Kural ve Murat Cemcir yeni dizi çekeceklerinin müjdesini verdi.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir yeni dizi ile geliyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
28 Şubat 2018 Çarşamba 17:48

Ahmet Kural ve Murat Cemcir yeni dizi yeni sezona girecek. Yine Selçuk Aydemir'in kaleminden çıkacak. Dizinin konusu hakkında bilgi vermeyen ikilinin yeni dizisi merakla bekleniyor.

2 Mart'ta vizyona girecek filmleri 'Ailecek Şaşkınız' filmi hakkında da konuşan Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in filmi seyredenlere bir de sürprizi var. Filmdeki bir sahneyi Pinç programına katıldıkları videonun altına yorum yazanlara sürpriz yapacaklarının sözünü de verdiler.

Öte yandan Selçuk Aydemir'in konuyla ilgili, kişisel Twitter hesabından yaptığı bir yorum büyük ses getirdi.

Ailecek Şaşkınız filminin konusu

Babasının şirketinin başına geçerek CEO’luk görevini üstlenen Ferhat şımarık bir adamdır. Hala çocuksu yapısıyla dikkat çeken Ferhat'ın sağ kolu ise onun çocukluk arkadaşı, şirketin finans müdürü Gökhan'dır. İkili çalışanlarına pek de nazik davranmamaktadır. Günün birinde şirket çalışanlarına yemek servisi için gittikleri bir restoranda, restoran sahibiyle dostluk kurarlar. Restoran sahibinin kızı Elif'e gönlünü kaptıran Ferhat, deliler gibi aşık olur. Ancak Elif narin ve saf bir genç kız değildir. Özel eğitimler ve üstün hizmetlerle dolu kariyeri, sert karakteri ve kıvrak zekası, Ferhat'ı bir hayli zorlayacaktır...

Ahmet Kural kimdir?

10 Kasım 1982 tarihinde Kütahya’da doğan Ahmet Kural aslen Ankaralıdır.

Konya Selçuk Üniversitesi’nde Radyo Televizyon Sinema bölümünü bitiren Kural, Ankara’da Bilkent Üniversitesi'nde master yaptı. Ardından Müjdat Gezen sanat merkezinde oyunculuk eğitimi aldı.

Eğitimi sırasında Levent Kırca tarafından keşfedilince Levent Kırca Oya Başar tiyatrosuna dahil oldu. 2008 yılında “Güneşin Oğlu” adlı sinema filminde önemli isimlerle beraber oynadı.2010 yılında “Çalgı Çengi” adlı sinema filminde Murat Cemcir ile başrolleri paylaştı. Zamanla ayrılmaz ikili olan Ahmet Kural ve Murat Cemcir ”İşler Güçler “ dizisinden sonra beraber “Düğün Dernek” filminde de rol aldı.Bu dizilerle Sadri Alışık Ödülleri - En iyi erkek oyuncu (komedi) (Düğün Dernek) 4. Antalya Televizyon Ödülleri - Komedi dizisi en iyi erkek oyuncu (İşler Güçler) ödüllerine layık görüldü.2014 tarihinde yayınlanan “Kardeş Payı” dizisinin başrolünü Murat Cemcir ve Seda Bakan ile paylaştı. 2015 yılının en çok izlenen filmi olan “Düğün Dernek 2: Sünnet” filminin başrollerini yine Murat Cemcir ile paylaştı.İlk filmde olduğu gibi yine senaristliğini ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in üstlendiği “Çalgı Çengi 2” filminde başrolleri Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Ayhan Taş ve Şinasi Yurtsever gibi isimlerle paylaştı.

Murat Cemcir kimdir?

30 Kasım 1976’da Niksar, Tokat’ta doğdu. Mustafa Kemal Üniversitesi Otomotiv Bölümü mezunudur. Takva, Polis ve Yeraltı gibi önemli filmlerde yardımcı rollerde yer alan oyuncu, Selçuk Aydemir yönetmenliğindeki komedi dizileri Üsküdar'a Giderken ve Ramazan Güzeldir ile dikkatleri çekti.Ahmet Kural ile uyumlu bir ikili oldukları Çalgı Çengi filmindeki performansı ile beğeni toplamıştır. Oyunculuğunu oynadığı karakterlerle geliştirmektedir.2010 yılında Selçuk Aydemir yönetmenliğinde çekilen "Çalgı Çengi", “Düğün Dernek” filmleri ve “İşler Güçler”, “Kardeş Payı” dizilerinde Ahmet Kural ile başrol oynadı.2013 yılında başrolünü Ahmet Kural ile paylaştığı "Düğün Dernek" filmi büyük sükse yaparak, Türkiye'de son otuz yılın en çok izlenen filmi oldu.İyi derecede Gürcüce konuşabilen, ayrıca at biniciliği ve Wing Chun ile de ilgilenen renkli oyucunun Wing Chun dövüş sanatında 3 adet derecesi vardır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar