Adana Film Festivali için geri sayım başladı

Uluslararası Adana Film Festivali’nin 25’incisi için ana yarışma kategorlerinde finalistler belirlenmeye başladı. Festival, 22 Eylül-30 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

Adana Film Festivali için geri sayım başladı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
21 Ağustos 2018 Salı 18:11

Türk Sineması'na, Adana'nın tanıtımına ve ülke kültürüne önemli katkı yapan Uluslararası Adana Film Festivali'nin, bu yıl da Adana'nın Türkiye genelinde ve özellikle uluslararası sinema dünyasında tanıtımına önemli katkı sağlaması bekleniyor.

Uluslararası Adana Film Festivali'nde bu yıl; Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması, , Uluslararası Kısa Film Yarışması, Ulusal Öğrenci Kısa Film Yarışması ve Adana Kısa Film Yarışması bölümleri yer alacak.

Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması kapsamında bu yıl verilecek bazı para ödülleri şöyle;

En İyi Film Ödülü: 350 bin lira, Yılmaz Güney Ödülü: 75 bin lira, Adana İzleyici Ödülü: 25 bin lira, En İyi Yönetmen Ödülü: 50 bin lira, En İyi Kadın Oyuncu Ödülü: 20 bin lira, En İyi Erkek Oyuncu Ödülü: 20 bin lira, En İyi Müzik Ödülü: 15 bin lira, En İyi Görüntü Yönetmeni Ödülü: 15 bin lira, En İyi Sanat Yönetmeni Ödülü: 10 bin lira, En İyi Kurgu Ödülü: 10 bin lira, Yardımcı Rolde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü: 10 bin lira, Yardımcı Rolde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü: 10 bin lira…

Farklı kategorilerle birlikte toplamda yaklaşık 900 bin lira ödül verilecek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar