Tuğba Özerk: Tedavim bitene kadar köşeme çekileceğim

Yılbaşı gecesinde Antalya'da konser veren Tuğba Özerk'in sahnedeki hareketleri olay oldu. Hayranlarının çektiği görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından ünlü şarkıcının sahneye sarhoş çıktığı iddia edildi. Özerk, yapılan kötü yorumlara daha fazla dayanamadı ve herkesten gizlediği hastalığını açıkladı.

Tuğba Özerk: Tedavim bitene kadar köşeme çekileceğim
Son Güncelleme: 4 Ocak 2022 Salı 14:15
4 Ocak 2022 Salı 14:08

Yılbaşı gecesinde Antalya'da konser veren Tuğba Özerk'in sahnedeki hareketleri olay oldu. Hayranlarının çektiği görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından ünlü şarkıcının sahneye sarhoş çıktığı iddia edildi. Özerk, yapılan kötü yorumlara daha fazla dayanamadı ve herkesten gizlediği hastalığını açıkladı.

HAREKETLERİ ÇOK KONUŞULDU 

Türkiye, 2022'ye ünlü şarkıcıların çeşitli mekanlardaki performanslarıyla 'merhaba' dedi. Bu yılbaşında Antalya'da lüks bir otelde dinleyiciler ile buluşan Tuğba Özerk, sahnedeki dansı ve hareketleriyle dikkat çekti.

'SARHOŞ ÇIKTI' İDDİASI 

Yeni yıl eğlencesinde sahne alan Özerk şarkılarını seslendirirken yaptığı hareketler dikkat çekti. Bazı dinleyiciler sosyal medyada görüntüleri paylaşıp "Gecemizi mahvetti, sahneye sarhoş çıktı" iddiasında bulundu.

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Tuğba Özerk, dengesini kaybedip vokalistiyle birlikte yere düştü. O anlar kameralara yansıdı.

"KABULLENMEKTE ZORLANIYORUM!" 

Şarkıcı Tuğba Özerk yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Bir süredir mücadele ettiğim, herkesle paylaşmadığım, hatta kendimle bile zaman zaman kabullenmekte zorlandığım hipofiz bezi makroadenomu tanısı konulan bir hastalıkla mücadele etmekteyim. Bu tümör nedeniyle görme alanı bozuklukları, bilişsel bozukluk riski altında bir hayatım var. En yakınlarımın dışında kimsenin bilmediği bu durumu herkesle paylaşma sebebim ise herkesin tarafından kabul edilmesi gereken yargısız infaz yaparak yaraya tuz basma zevkinden vazgeçilmesi gerekiyor. İçinde bulunduğum bu özel, mahrem durula başa çıkmaya çalışırken bi taraftan da aşık olduğum mesleğimi yapmaya çalışıyorum."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar