Tolga Karel'den Kılıçdaroğlu'na emeklilik çağrısı

Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Oğuz karakteri ile hafızalara kazınan ancak oyunculuğu bırakıp yurt dışına yerleşen Tolga Karel'in seçim değerlendirmesi gündem oldu. Sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısında bulunan Karel, "Eminim sizi bu millet emeklilik hayatınızda mutfakta hanımınızla patatesli yumurta yaparken ki programlarınızı çok daha severek izleyecektir" dedi.

Tolga Karel'den Kılıçdaroğlu'na emeklilik çağrısı
Son Güncelleme: 29 Mayıs 2023 Pazartesi 17:52
29 Mayıs 2023 Pazartesi 17:35

Yaprak Dökümü'nün Oğuz'u olarak hafızalara kazınan Tolga Karel kariyerinin zirvesindeyken her şeyi bırakıp Amerika'ya yerleşmişti. Oyunculuğu bırakan ve TIR şoförü olan Tolga Karel kendine Amerika'da yeni bir hayat kurdu.

Tolga Karel, sosyal medya hesabından seçimlerle ilgili paylaşımlar yaptı.

"Kalpten kalbe giden bir yol vardır. Yüzde 52 bu isimler şimdi nasıl insan içine çıkacak. Çıkarlarsa da nasıl bir yan çizecek çok merak ediyorum" diyen Tolga Karel paylaşımlarına sert sözlerle devam etti. 

Karel paylaşımının devamında "Evet ne demiştim sayın Kılıçdaroğlu verdiğiniz emekler için teşekkürü bir borç biliriz ve bir zahmet hemen bu gece istifanızı açıklayın! Eminim sizi bu millet emeklilik hayatınızda mutfakta hanımınızla patatesli yumurta yaparken ki programlarınızı çok daha severek izleyecektir" dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar