Kızı saldırıya uğramıştı! Tatlıses'ten ilk açıklama

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, Nişantaşı'ndaki güzellik merkezinde, yabancı uyruklu turistler tarafından saldırıya uğramıştı. Olay sonrası Tatlıses, "Kızımın ve çalışanlarının başına gelenlerden dolayı üzgünüm. Adalet yerini bulacaktır" dedi

Kızı saldırıya uğramıştı! Tatlıses'ten ilk açıklama - Sayfa 1

Şarkıcı Dilan Çıtak, geçtiğimiz çarşamba günü büyük bir şok yaşadı. Yabancı uyruklu dört kişilik grup, Çıtak'ın Nişantaşı'ndaki güzellik merkezinde gerginlik çıkardı.

Tartışma bir anda kavgaya dönüştü ve görevli bir erkek çalışan darp edildi. Turist grubu arbededen sonra mekandan hızla uzaklaştı. Yaşananların ardından Çıtak, hemen Harbiye Polis Merkezi'nin yolunu tuttu ve turistlerden şikayetçi oldu.

1 5
 
Kızı saldırıya uğramıştı! Tatlıses'ten ilk açıklama - Sayfa 2

İfade verdikten sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı, "Şu an çalışanımın sağlığını düşünüyorum, aklım onda. Tomografi çekilecek. Kötü bir şey yaşadık. Asistanım randevu olmadığını söyleyince arbede yaşandı ve direk saldırdılar. Parfüm şişesi ile çalışanımın kafasını yardılar." dedi.

2 5
 
Kızı saldırıya uğramıştı! Tatlıses'ten ilk açıklama - Sayfa 3

Yaşananlardan sonra İbrahim Tatlıses üzüntüsünü dile getirdi. Ünlü türkücü, "Kızımın ve çalışanlarının başına gelenlerden dolayı üzgünüm. Bugün benim kızıma yarın bir başkasına. Adalet yerini bulacaktır. Buna inanıyorum." dedi.

3 5
 
Kızı saldırıya uğramıştı! Tatlıses'ten ilk açıklama - Sayfa 4

İbrahim Tatlıses, daha önce Kuşadası'ndan 7 çocuğuna da birer daire vereceğini açıklamıştı. Ancak Dilan Çıtak, kendisine ev verilmediğini söylemiş, Tatlıses de, 'Bize evrak gönderecekti, göndermedi o yüzden evi alamadı' ifadelerini kullanmıştı.

Genç şarkıcı, babasının bu sözlerine sert yanıt vererek, "Bir şeylerin peşine düşmedim. Ben, ev, miras beklemiyorum. Çocuk evrakla yapılmıyor, hislerle yapılıyor." demişti.

4 5